Meny
Din kundvagn

Marantz Model 50

Marantz Model 50
Marantz Model 50
Marantz Model 50
Ny
Marantz Model 50
Marantz Model 50
Marantz Model 50

Marantz Model 50 är en välgjord och välljudande analog stereoförstärkare som erbjuder 2st kanaler och har en uteffekt på 2 x 70 watt i 8 ohm, klass A/B.
Förstärkaren har Marantz HDAM SA-3-kretsar, en kraftfull strömförsörjning, dedikerad Phonoingång, diskret hörlursförstärkare och tonkontroller på fronten. Model 50 har sex analoga ingångar, inklusive en högklassig MM Phonoingång.

  • Byggkvaliteten är hög med noggrant utvalda komponenter.
  • Förstärkaren är helt analog, vilket eliminerar påverkan från digitala kretsar.
  • En dedikerad skivspelaringång använder Marantz Musical Phono EQ-steg med dubbelstegsförstärkning och HDAM-teknologi för att förbättra signalens renhet.
  • Volymkontrollen är elektronisk och har hög precision över ett stort volymspektrum.
  • Förstärkaren har dubbla högtalarutgångar (A + B) och erbjuder även möjlighet att använda den som slutsteg för hemmabioprojekt.

Model 50 inkluderar även en diskret hörlursförstärkare med HDAM SA-2-kretsar för en effektiv drivning av hörlurar med varmt, klart och luftigt ljud. Den använder Marantz Current Feedback Amplification och Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM) för att möta kraven för högupplöst musik med bred bandbredd och snabb återgivning. HDAM-kretsarna, som är egendesignade komponenter, sägs överträffa traditionella op-amps i ljudprestanda och signalhantering.

  • Effekt: 2 x 70 watt i 8 ohm (2 x 100 i 4 ohm), Klass A/B
  • Analoga ingångar: 5 x stereo RCA, 1 x Phono MM, 1 x Power AMP in
  • Analoga utgångar: 1 x stereo pre-out, 1 x subwoofer, 1 x hörlursuttag, 1 x line out
  • Mått (B x H x D): 442 x 130 x 431 mm
  • Vikt: 14 Kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.