Meny
Din kundvagn

Advance Paris XL 500 EVO SILENT


Xl500 är baserad på tre helt separata volymer som var och en oberoende stöder bas, mellanregister och diskant. Dessa volymer förskjuts på samma vertikala plan för att bibehålla rätt tidsfas.

Den tillämpade lösningen är intressant såtillvida att den undviker integrationen av faskorrigeringskretsar i filtreringen. Dessutom, genom att isolera varje högtalare i en oberoende låda, är överföringen av vibrationer från en högtalare till en annan obefintlig. Ljudåtergivningen förblir tydlig på alla frekvenser.

Att tillverka en sådan högtalare kräver noggrann tillverkning och ett urval av råmaterial som endast ett fåtal möbelsnickare kan hantera. Sammansatta av strukturella paneler av träpulver bundna med syntetiskt bindemedel, dessa kännetecknas av en homogenitet i de 3 dimensionerna och ge överlägsen akustisk prestanda gentemot traditionella lösningar. Slutligen genomgår varje kabinett en noggrann individuell kontroll av tätheten. För akustisk dämpning används dämpningsmaterial speciellt utvecklad för att effektivt behandla stående vågor. 


OBS! finns bara 1st par till detta pris.


Högtalarna

Högtalarna i XL-500 har utvecklats specifikt för att uppfylla de strikta specifikationer som krävs. Bashögtalaren på 12"/307 mm är utrustad med en 49,5 mm talspole som ger ett magnetfält på 1,8 till 2T vilket tillåter dynamik och snabbhet anpassad till alla typer av musik. Elementen har en kon av hög densitet gjord av linnepapper som skyddas av en skyddsfilm, så kravet på lätthet och styvhet uppnås.

Den högfrekventa återgivningen tillhandahålls av en kraftig banddiskant som ger en detaljerad återgivning i diskantregistret utan någon som helst hårdhet. Transparens och tydlighet står i fokus.


Delningsfiler

Advance Paris har utvecklat en exakt och rigorös filtreringsteknik som respekterar den elektriska och akustiska fasen. Valet av de bästa komponenterna, luftdrosslar, polypropenkondensatorer, precisionskeramiska motstånd, icke-strålande placering av komponenterna, idealiska delningsfrekvenser.


Specifikationer:


  • XL-500 Bashögtalare: 12 tum (30 cm)
  • Mellanregister: 8 tum (20 cm) Ribbon Tweeter: (12,5 x 3,5 cm)
  • Frekvensgång: 32Hz - 23kHz
  • Känslighet: 94dB (2,83V / 1m)
  • Nominell impedans 8 Ω Delningsfrekvenser: 250Hz / 2500Hz
  • Rekommenderad amp effekt 30 till 300W
  • Mått: H 114,5 x B 38 / 41cm x D 41 cm med bas
  • Vikt: 72 kg


Priset är per par.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: advance paris , xl500
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.