Meny
Din kundvagn

Högtalartillbehör

Sonic Design Dämpkuddar 4-pack
Populär
Tillverkare: Sonic Design
 Upplev ljudet som det var menat att höras med Sonic Design dämpfötter. Dessa högpresterande dämpfötter är särskilt utformade för att minimera oönskade vibrationer och resonanser i högtalare, skivspelare, förstärkare och andra ljudkomponenter. Med en sofistikerad och robust design ger Sonic Des..
148kr
Exkl moms:118.40kr
TAGA TSK-01 Spike Support Kit TAGA TSK-01 Spike Support Kit
Populär
Tillverkare: TAGA
Set om 4st universalfötter avsedda för spikes, placeras under högtalaren för optimalt skydd och mekanisk stabilitet.Avsedda för att skydda ditt golv (gummiklädd botten)För bättre isolering mellan högtalare och golvExtra stabilitet för högtalaren eller stativ4st per förpackningSvart eller silver..
179kr
Exkl moms:143.20kr
TAGA TSS-60G Speaker Stand TAGA TSS-60G Speaker Stand
Populär
Tillverkare: TAGA
En design och kvalitet som är smått unik i prisklassen. Dessa stativ skäms inte för sig utan kan ackompanjera riktigt dyra och fina högtalare.Botten- och topplatta i tjockt härdat glas som sammmanbinds av ett rejält aluminiumrör lackat i halvblank svart.Passar lika bra till ett par stativhögtalare s..
1 290kr
Exkl moms:1 032kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.