Meny
Din kundvagn

Om Oss


Hos oss finner du högtalare i alla varianter, förstärkare, försteg, slutsteg, cd-spelare, projektorer, kablar, d/a omvandlare etc. Så gott som allt du behöver för din hifi- & hemmabioanläggning. Vi har även tillgång till så mycket mer än det du ser online hos oss, så tveka inte att kontakta oss om det är något du saknar. Våra högtalare innefattar allt från multimediahögtalare, stativhögtalare och golvhögtalare i det lägre prissegmentet till stora golvhögtalare i referensklass. Självklart hittar du även centerhögtalare, surroundhögtalare och subwoofers så du kan bygga vidare och få ett fullskaligt surroundsystem.

Kom ihåg att MYC HiFi erbjuder dig Buy & Try på flera märken så du kan testa produkten hemma i hela 30 dagar.

Med vår passion för hifi startades MYC AUDIO. Egen import med spännande inslag till dagens mainstream hifi. Vi ansvarar idag för Aune, D-Stream, Nuprime, Quadral, Sbooster, Swans, Taga Harmony och Xindak i Sverige. Det kommer även erbjudas andra märken som uppfyller våra krav på prestanda och kvalitet. Inriktningen är distribution men även e-handel, direkt till kund. Via MYC HiFi kan så gott som alla våra produkter handlas online.

För samtliga ÅF se www.mycaudio.com

Personlig service och snabb leverans har högsta prioritet, du når oss på telefon mån-fre kl 12-18, övrig tid via e-post, även helger.


Om lagerstatus / lagersaldo

På vår hemsida använder vi enbart lagerstatus för att visa aktuell lagerstatus i våra egna lager.Vid lagerstatus "Beställningsvara" gäller förbeställning. Kontakta oss för mer information om varan du är intresserad av.


Betalningssätt

Säker direkt/internetbanks betalning, faktura och avbetalning genom Svea.

Svea Checkout är en betalningslösning som stöder alla vanligt förekommande betalningsmetoder. Du behöver inte fylla i dina adressuppgifter utan anger endast e-post adress och postnummer. Är det första gången du handlar genom Svea kan du även bli tillfrågad om personnummer för att hämta din adressinformation. OBS! Det går även att slutföra köp utan att ange ditt personnummer.

Leverans sker endast till den adress där beställaren är folkbokförd om inte du begär en ändring via Svea Checkout. Väljer du faktura kommer den skickas till din e-post adress och inte via pappersfaktura för att spara på miljön.

Har du ytterligare frågor och funderingar är du välkommen att ringa Svea på 08 514 931 13 vardagar mellan 08.00 - 18.00 och helger 11.00 - 17.00. Du kan även skicka e-post till kundtjanst.sveawebpay@sveaekonomi.se

Länk till Sveas Allmänna villkor Sveas Allmänna villkor.


Förskottsbetalning

Du för över pengar till vårt Plusgiro före leverans.


Paypal

​Betala snabbt och enkelt med Paypal (endast internationell order)


Fraktkostnader & Fraktinfo

Alla våra leveranser inom Sverige sker normalt med DHL men även Posten

Vi erbjuder gratis frakt inom hela Sverige på allt i butiken vid order över 990:-. Lagervaror skickas i regel ut samma dag om beställningen inkommer innan kl 15:00.


Personlig Offert

Köper du flera varor kan du få ett bättre pris. Kontakta oss idag för en personlig offert!


Service

För garantiservice på dina varor kontakta en auktoriserad verkstad. Du finner dessa genom att besöka tillverkarens hemsida och kolla efter service/garanti/verkstäder.  Känner du dig osäker och behöver hjälp så tveka inte att kontakta oss.

Ha produktens modellinformation och serienummer tillgängligt tillsammans med inköpskvittot och en kort felbeskrivning när du kontaktar oss eller serviceverkstäderna. Innan du felanmäler/reklamerar din trasiga produkt så var vänlig att noggrant kontrollera att alla inställningar är korrekta. Läs  bruksanvisningen noga. Detta för att undvika att felfria produkter kommer in på service.

Om produkten ska transporteras så använd om möjligt originalemballage. Transportbolagen ersätter ej skador om produkten varit dåligt emballerad. Felbeskrivning ska bifogas samt inköpshandling.

Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.