Meny
Din kundvagn

USB-Kablar

Taga TUD-20 USB A - USB B Taga TUD-20 USB A - USB B
Populär
Tillverkare: TAGA Harmony
  Eftersom musiksignaler är kontinuerliga dataströmmar, i händelse av avbrott eller fel under överföringen via en USB-kabel finns det ingen chans att ersätta den saknade delen. Det är därav viktigt att använda en USB-kabel av hög kvalitet  som bevarar mer information och förbättrar..
199kr
Exkl moms:159.20kr
SBooster Vbus2 Isolator SBooster Vbus2 Isolator
Populär -15 %
Tillverkare: SBooster
  Efter den enorma framgången med Sbooster VBUS isolator, introducerar Sbooster nu en ny, starkt förbättrad VBUS 2.   Kompabilitetslista Här Vi lär poängtera att den kan passa mycket fler enheter än de på listan.   Kropp helt i aluminum Guldplätterade USB 2.0-ko..
229kr 269kr
Exkl moms:183.20kr
Supra USB A - USB B 2.0
Populär
Tillverkare: Supra
  En smidig och flexibel kabel med dubbla skärmar för bästa skydd. Data- och ström-paren är separat partvinnade med individuell skärm för minimal störpåverkan. PE-isolerade ledare i impedansanpassad konstruktion. 24K guldpläterade och helskärmande kontakter. Kontakterna är helgjutna för att ..
235kr
Exkl moms:188kr
Teradak USB Y-kabel Teradak USB Y-kabel
-23 %
  OBS! Kablarna i lager har gul krympslang.   Denna fantastiska USB-kabel möjliggör användning av annan 5V-matning, än den oftast mycket orena spänningen i din dator. Använd till din DAC/Hörlursförstärkare. Kan kombineras med SBooster PSU med mycket gott resultat, då tillsamman..
290kr 379kr
Exkl moms:232kr
Supra USB 2.0 EXCALIBUR A-B Supra USB 2.0 EXCALIBUR A-B
Populär -7 %
Tillverkare: Supra
  Supra har under ett par år utvecklat en ultimat USB-kabel, resultatet blev USB Excalibur. Deras mål var enkelt, att tillverka världens bästa USB-kabel utan kompromisser eller genvägar. Excalibur är en förstklassig höghastighetskabel med förbättrad data- och kraftöverföring, ett kompleme..
890kr 955kr
Exkl moms:712kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.