Meny
Din kundvagn

Strömkablar - Lösmeter

Här säljer vi strömkabel i metervara! Du hittar här högkvalitativa strömkablar, där du själv väljer längd för att passa dina specifika behov. 

Vårt urval av strömkablar är tillverkade av de finaste materialen för att säkerställa utmärkt ljudkvalitet och hållbarhet. Du hittar en rad strömkablar, med olika material och stilar för att passa dina preferenser och budget.

Supra LoRad 1.5 MK II Supra LoRad 1.5 MK II
Populär
Tillverkare: Supra
  Priset är per meter.   Supra LoRad mkII, 3 x 1,5 mm2 nätkabel LoRad är en förkortning av Low Radiation, vilket betyder låg strålning. Strålning är en sammanfattning av flera olika begrepp, där en nätkabel faktiskt både utsätter och utsätts av sin omgivning, v..
75kr
Exkl moms:60kr
Supra LoRad 2.5 MK II Supra LoRad 2.5 MK II
Populär
Tillverkare: Supra
  Priset är per meter.   Supra LoRad mkII, 3 x 2,5 mm2 nätkabel LoRad är en förkortning av Low Radiation, vilket betyder låg strålning. Strålning är en sammanfattning av flera olika begrepp, där en nätkabel faktiskt både utsätter och utsätts av sin omgivning, v..
105kr
Exkl moms:84kr
Supra Anniversary LoRad 2.5 SPC Supra Anniversary LoRad 2.5 SPC
Populär -19 %
Tillverkare: Supra
  Priset är per meter.   Nätkabel med silverpläterad 5N koppar för mycket låg resistans Lämplig för personer med elallergi Renare ström Anpassad för tillämpning i störningskänslig miljö Ansluts till jordat uttag för bäst prestanda   Silverplä..
145kr 179kr
Exkl moms:116kr
Tillverkare: TAGA Harmony
  Priset är per Meter   2-lagers skärmning med ett lager av koppar och aluminium folie   Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till exempel radiofrekvensstörningar (RFI) elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater som är anslutna till samm..
179kr
Exkl moms:143.20kr
TAGA TPC lösmeter - strömkabel
Populär
Tillverkare: TAGA Harmony
  Priset är per Meter   Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till exempel radiofrekvensstörningar (RFI) elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater som är anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditioneringsapparater, datorer etc.). Dessa störningar..
299kr
Exkl moms:239.20kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.