Meny
Din kundvagn

Strömkablar - Lösmeter

Här säljer vi strömkabel i metervara! Du hittar här högkvalitativa strömkablar, där du själv väljer längd för att passa dina specifika behov. 

Vårt urval av strömkablar är tillverkade av de finaste materialen för att säkerställa utmärkt ljudkvalitet och hållbarhet. Du hittar en rad strömkablar, med olika material och stilar för att passa dina preferenser och budget.

Supra LoRad 1.5 MK II Supra LoRad 1.5 MK II
Populär
Tillverkare: Supra
Supra LoRad mkII, 3 x 1.5 mm2 nätkabelLoRad är en förkortning av Low Radiation, vilket betyder låg strålning. Strålning är en sammanfattning av flera olika begrepp, där en nätkabel faktiskt både utsätter och utsätts av sin omgivning, vad gäller magnetfält, växelspänningsfält och elektromagnetiska fä..
75kr
Exkl moms:60kr
Supra LoRad 2.5 MK II Supra LoRad 2.5 MK II
Populär
Tillverkare: Supra
Supra LoRad mkII, 3 x 2,5 mm2 nätkabelLoRad är en förkortning av Low Radiation, vilket betyder låg strålning. Strålning är en sammanfattning av flera olika begrepp, där en nätkabel faktiskt både utsätter och utsätts av sin omgivning, vad gäller magnetfält, växelspänningsfält och elektromagnetiska fä..
105kr
Exkl moms:84kr
Supra Anniversary LoRad 2.5 SPC Supra Anniversary LoRad 2.5 SPC
Populär
Tillverkare: Supra
Supra Anniversary LoRad SPC, 3 x 2,5 mm2 nätkabelSilverpläterad koppar är en mycket god elektrisk ledare. LoRad ger låga magnetfält, låga elektriska- och elektromagnetiska växelfält vilket ger låga störningar. Lorad SPC är en uppgraderad variant av den populära tennplätterade strömkabeln. I och med ..
179kr
Exkl moms:143.20kr
Tillverkare: TAGA
Med ETPC-TS har man skapat en riktigt prisvärd strömkabel, ordentligt skärmad, tjocka ledare och väldigt följsam trots sina rejäla fysiska mått (kabeldiameter 16.7mm)2-lagers skärmning med ett lager av koppar och aluminium folieRejäla ledare på 3x6mm²Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, ..
189kr
Exkl moms:151.20kr
TAGA TPC lösmeter - strömkabel
Populär
Tillverkare: TAGA
Rejäl och påkostad strömkabel med flertrådiga tjocka ledare med väldigt hög renhet på koppar för bästa ledningsförmåga och överföring. 2-nivåskärmning: flätat rent kopparlager och aluminiumfolie för att begränsa RFI- och EMI-störningar.2-lagers skärmning med ett lager av koppar och aluminium folie4N..
319kr
Exkl moms:255.20kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)