Meny
Din kundvagn

U.Akustik

U.Akustik

U.Akustik Panel U.Akustik Panel
Populär
Tillverkare: U.Akustik
 Panel är en kompakt aktustikpanel som hjälper till att absorbera och dels diffusera besvärliga ljudfrekvenser. För att ge dig bästa möjliga ljud i ditt rum. Perfekt för behandling av din studio, hemmabio, hifianläggning och annan ljudmiljö som kan dra nytta av akustisk behandling.Eliminer..
149kr
Exkl moms:119.20kr
Tillverkare: U.Akustik
Phase är en kompakt aktustikpanel som hjälper till att absorbera och dels diffusera besvärliga ljudfrekvenser. För att ge dig bästa möjliga ljud i ditt rum. Perfekt för behandling av din studio, hemmabio, hifianläggning och annan ljudmiljö som kan dra nytta av akustisk behandling.Eliminerar stå..
149kr
Exkl moms:119.20kr
U.Akustik Waffle U.Akustik Waffle
-17 %
Tillverkare: U.Akustik
 Alltför många vet inte att ljudkvaliteten beror inte bara på utrustningens egenskaper och placeringen av högtalarna etc - Kanske viktigast av allt är efterbehandling av rummets egenskaper där utrustningen är installerad.Waffle aktustikpanel hjälper till att diffusera och absorbera besvärliga l..
149kr 179kr
Exkl moms:119.20kr
U.Akustik Grid
Populär
Tillverkare: U.Akustik
 Grid är en specialdesignad aktustikpanel som hjälper till att diffusera och absorbera besvärliga ljudfrekvenser. För att ge dig bästa möjliga ljud i ditt rum.Varje panel har 70 mm tjocklek som är idealisk för att minska stående vågor i din ljudmiljö. Panelen Grid är perfekt för behandling av d..
199kr
Exkl moms:159.20kr
U.Akustik Amplitud U.Akustik Amplitud
Populär
Tillverkare: U.Akustik
Med hjälp av ljudabsorberande panelen Amplitud, baserad på högdensitetsskum kan du åtnjuta ett trevligt, transparent ljud, inte bara i den professionella studion, utan hemma - tack vare en diskret design och utmärkt ljudabsorberande egenskaper.Diffusering och absorbtion i samma panelPanelt..
449kr
Exkl moms:359.20kr
U.Akustik Amplitud Gloss U.Akustik Amplitud Gloss
-6 %
Tillverkare: U.Akustik
  Med hjälp av ljudabsorberande panelen Amplitud, baserad på högdensitetsskum kan du åtnjuta ett trevligt, transparent ljud, inte bara i den professionella studion, utan hemma - tack vare en diskret design och utmärkt ljudabsorberande egenskaper. Gloss har ett yttre plastskikt i hö..
499kr 529kr
Exkl moms:399.20kr
U.Akustik Puls U.Akustik Puls
Populär
Tillverkare: U.Akustik
 Puls - Den akustiska panelen för basproblem, den kombinerar absorption i lågfrekvensområdet och reflektion av ljud med sin frontplatta och dess struktur.Dessa basmoduler fungerar perfekt i alla rum där det finns problem med lågfrekvent efterklang och stående vågor. En tjock akustisk platta i 1..
549kr
Exkl moms:439.20kr
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)