Meny
Din kundvagn

U.Akustik

Tillverkare: U.Akustik
  Panel är en kompakt aktustikpanel som hjälper till att absorbera och dels diffusera besvärliga ljudfrekvenser. För att ge dig bästa möjliga ljud i ditt rum. Välj mellan 30mm eller 50mm i tjocklek. Perfekt för behandling av din studio, hemmabio, hifianläggning oc..
99kr
Exkl moms:79.20kr
U.Akustik Waffle U.Akustik Waffle
-17 %
Tillverkare: U.Akustik
  Alltför många vet inte att ljudkvaliteten beror inte bara på utrustningens egenskaper och placeringen av högtalarna etc - Kanske viktigast av allt är efterbehandling av rummets egenskaper där utrustningen är installerad. Waffle aktustikpanel hjälper till att diffuser..
149kr 179kr
Exkl moms:119.20kr
Tillverkare: U.Akustik
  Grid är en specialdesignad aktustikpanel som hjälper till att diffusera och absorbera besvärliga ljudfrekvenser. För att ge dig bästa möjliga ljud i ditt rum. Varje panel har 70 mm tjocklek som är idealisk för att minska stående vågor i din ljudmiljö. Panelen Grid är perf..
199kr
Exkl moms:159.20kr
Tillverkare: U.Akustik
  Med hjälp av ljudabsorberande panelen Amplitud, baserad på högdensitetsskum kan du åtnjuta ett trevligt, transparent ljud, inte bara i den professionella studion, utan hemma - tack vare en diskret design och utmärkt ljudabsorberande egenskaper.   På grund av den specie..
449kr
Exkl moms:359.20kr
Tillverkare: U.Akustik
  Nya! Gloss har ett yttre plastskikt i högblank svart eller vit.   Med hjälp av ljudabsorberande panelen Amplitud, baserad på högdensitetsskum kan du åtnjuta ett trevligt, transparent ljud, inte bara i den professionella studion, utan hemma - tack vare en diskret design..
529kr
Exkl moms:423.20kr
Tillverkare: U.Akustik
  Puls -  Den akustiska panelen för basproblem, den kombinerar absorption i lågfrekvensområdet och reflektion av ljud med sin frontplatta och dess struktur. Dessa basmoduler fungerar perfekt i alla rum där det finns problem med lågfrekvent efterklang och stående v..
549kr
Exkl moms:439.20kr
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.