Meny
Din kundvagn

Jumpers till högtalare

Här hittar du högkvalitativa högtalarbyglar (jumpers) som ansluts mellan högtalarterminaler för att ge överlägsen ljudkvalitet jämfört med traditionella byglar.

Dedikerade jumpers är designade för att maximera potentialen för dina högtalare genom att minska signalförluster och störningar. De är gjorda av högkvalitativa material som koppar och silver, och finns i olika längder för att passa olika högtalarkonfigurationer.

Tillverkare: Oehlbach
Oehlbach Jump! Jumpers 2Spade - 2Spade erbjuder en omedelbar uppgradering av ditt Hifi-system genom förbättrad anslutning mellan förstärkare och högtalare. Dessa 0,1m långa jumper-kablar är precisionstillverkade för att leverera en ren och förlustfri ljudsignal.Släng byglarna och uppgradera till des..
350kr
Exkl moms:280kr
Tillverkare: Xindak
SS-1 ersätter de direkt dåliga bläcken som normalt förbinder terminalerna på en högtalare. SS-1 är en gedigen kvalitetskabel, med kontakter som har pressats under högt tryck för bästa kontakt.Tillverkad av flertrådiga koppartrådar av klass 7N och tvinnade 4N Silvertrådar24K Banankontakterna, respekt..
990kr
Exkl moms:792kr
Supra Sword Jumpers 2Spade - 2Spade (par) 0,28m
-5 %
Tillverkare: Supra
Supra Sword Jumpers används istället för de oftast undermåliga bläcken mellan högtalarens terminaler.Spadar är monterade som standard, behöver du annan konfiguration så malia oss med önskemål. Även om det finns önskemål om annan längd.Bifilärlindade litzledareLängd: 28cmTerminerade med spadkontakter..
2 190kr 2 300kr
Exkl moms:1 752kr
Tillverkare: Supra
  Supra Sword Excalibur Jumpers passar perfekt till Supra Sword Excalibur högtalarkablar  Supras svar på den ultimata högtalarkabeln, Målsättningen har varit att inte tumma på något, allt ska vara på topp men fortfarande prisvärd och såklart tillverkad i Sverige. Bifilarlindade ..
3 780kr
Exkl moms:3 024kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)