Meny
Din kundvagn

Signalkablar (Digitala)

Även om det är en digital signal kan den fortfarande vara känslig för störningar, särskilt över längre kabeldragningar. Så tro inte du kommer undan med billigast möjliga digitalkabel. Kvaliteten på digitala signalkablar påverkar slutresultatet mer än de flesta tror.

Tillverkare: Supra
  Optisk anslutning Minitos till Toslink Gjutna flexibla böjskydd   Supra ZAC Mini är en fiberoptisk digitalkabel med en vanlig Toslink-kontakt i ena änden och en minitoslink-kontakt i andra. Används t.ex. mellan en Chromecast audio eller liknande med minitosli..
390kr
Exkl moms:312kr
Tillverkare: Supra
  ZAC Toslink är en fiberoptisk digitalkabel för överföring av digitala ljudsignaler utrustad med Toslink i båda ändar kan användas mellan tex DVD-spelare och förstärkare.   ZAC står för Zero Attenuation Concept. En innovativ slipning av fiberändarna som ger minimala brytn..
399kr
Exkl moms:319.20kr
Tillverkare: Supra
  OBS Priset gäller endast en kabel!   En snabb signalkabel med extremt låg kapacitans.I linje med vårt designkoncept ska en högtalarkabel ha låg induktans medan en signalkabel ska ha låg kapacitans. SUPRA DAC är isolerad med gasblåst PE vilket ger endast 45 pF/m. Den är skärmad m..
525kr
Exkl moms:420kr
Tillverkare: Supra
  75 Ohm koaxial digital signalkabel från Supra. Konstruerad för att överföra fullt digitalt spektrum. Semibalanserade för hög störimmunitet. Med Supra PPX-kontakter (RCA).   Applikationsexempel: DVD till Receiver..
595kr
Exkl moms:476kr
Tillverkare: Chord
  Låga förluster Dubbla lager avskärmning   Chord C-lite Toslink är en kabel av mycket fin kvalitet för alla dina digitala källor. För bästa isolering används polyethylene-isolering av skum för så gott som störningsfri signal till din apparatur.    ..
690kr
Exkl moms:552kr
Tillverkare: Chord
  Låga förluster Dubbla lager avskärmning   Chord C-lite Toslink är en kabel av mycket fin kvalitet för alla dina digitala källor. För bästa isolering används polyethylene-isolering av skum för så gott som störningsfri signal till din apparatur.  ..
790kr
Exkl moms:632kr
Xindak FD-1
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
  FD-1 är musikalisk och frekvensrak. Klangkaraktären är något åt det mörka. FD-1 har en väldigt speciell uppbyggnad. Signalledaren i mitten består av en folieledare av koppar med hög kvalitet. En folieledare har mindre dämpning i de övre frekvenserna jämfört med andra typer av ledar..
990kr
Exkl moms:792kr
Xindak FD-Gold
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
  Demo finns för provlyssning FD-Gold liknar de andra kablarna i Gold Serien, mycket musikalisk. Detaljnivån är mycket hög, tonen är rik och ljudet är fantastiskt i alla avseenden! Kabeln har en speciell struktur: signalledaren i mitten är en folieledare med en legering som består..
4 990kr
Exkl moms:3 992kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.