Meny
Din kundvagn

Digitalkablar

Även om det är en digital signal kan den fortfarande vara känslig för störningar, särskilt över längre kabeldragningar. Så tro inte du kommer undan med billigast möjliga digitalkabel. Kvaliteten på digitala signalkablar påverkar slutresultatet mer än de flesta tror.

Supra ZAC Toslink - Mini
-11 %
Tillverkare: Supra
Supra ZAC Mini är en fiberoptisk digitalkabel med en vanlig Toslink-kontakt i ena änden och en minitoslink-kontakt i andra.Används t.ex. mellan en Chromecast audio eller liknande med minitoslink och en förstärkare eller DAC med optisk ingång.Optisk anslutningMinitoslink till ToslinkGjutna flexibla b..
390kr 439kr
Exkl moms:312kr
Supra ZAC Toslink - Toslink
Populär -11 %
Tillverkare: Supra
ZAC Toslink är en fiberoptisk digitalkabel för överföring av digitala ljudsignaler utrustad med Toslink i båda ändar, kan användas mellan t.ex Streamer och DAC.Fördelen med optisk överföring är bl.a att den blir helt okänslig för störningar och avger heller inga störningar samt att det inte är någon..
390kr 439kr
Exkl moms:312kr
Supra DAC-XLR Digital AES/EBU XLR - XLR M-F
Populär -9 %
Tillverkare: Supra
Supra DAC-XLR Digital AES/EBU är en mycket snabb digital signalkabel med neutral karaktär.Med snabbheten får man också en renare transientåtergivning och alltså en bättre rymddefinition i musiken. XLR betyder att signalen är balanserad och därigenom mer okänslig för yttre störningar. Rekommenderas v..
525kr 575kr
Exkl moms:420kr
Supra Trico Coax 1RCA - 1RCA
Populär -5 %
Tillverkare: Supra
75 Ohm koaxial digital signalkabel från Supra. Konstruerad för att överföra fullt digitalt spektrum. Semibalanserade för hög störimmunitet.Applikationsexempel: CD/Streamer till Receiver75 OhmSupras PPX kontakter (RCA)DubbelskärmadSilverpläterad OFC-kopparledare..
590kr 623kr
Exkl moms:472kr
Tillverkare: Aune
Aune ADC0210 är en RCA Koaxialkabel av hög kvalite för digital överföring.Mycket lågt jitter75Ω impedansLängd: 0,28 m eller 1m..
690kr
Exkl moms:552kr
Tillverkare: Chord
 Chord C-lite Toslink är en kabel av mycket fin kvalitet för alla dina digitala källor.För bästa isolering används polyethylene-isolering av skum för så gott som störningsfri signal till din apparatur.Låga förlusterDubbla lager avskärmning..
790kr
Exkl moms:632kr
Tillverkare: Aune
Aune ADC0310 är en BNC klockkabel av hög kvalitet, med BNC kontakter från Canare som är kallpressade för bästa kontaktyta. Canare BNC-kontakterLängd: 0,28m eller 1mAune ADC0310 är ett utmärkt val om du vill uppgradera din klockkabel mellan t.ex. Aune XC1 och Aune X1S GT...
890kr
Exkl moms:712kr
Tillverkare: Chord
 Chord C-lite Toslink är en kabel av mycket fin kvalitet för alla dina digitala källor.För bästa isolering används polyethylene-isolering av skum för så gott som störningsfri signal till din apparatur.Låga förlusterDubbla lager avskärmning ..
890kr
Exkl moms:712kr
Supra Digital RCA Excalibur Rhodium Supra Digital RCA Excalibur Rhodium
Ny Populär
Tillverkare: Supra
Supras senaste tillskott i Excalibur serien! Supra Digital RCA Excalibur Rhodium är en digital RCA kabel för absolut bästa överföringen av din digitala signal.Lyft din ljudresa med Supra Digital Excalibur-serien där innovation möter ljudlig perfektion. Fördjupa dig i nyanserna i din favoritmusik och..
1 350kr
Exkl moms:1 080kr
Tillverkare: Supra
Supras senaste tillskott i Excalibur serien! Supra Digital XLR Excalibur Rhodium är en digital XLR kabel för absolut bästa överföringen av din digitala signal.Lyft din ljudresa med Supra Digital Excalibur-serien där innovation möter ljudlig perfektion. Fördjupa dig i nyanserna i din favoritmusik och..
1 350kr
Exkl moms:1 080kr
Xindak FD-Gold
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
FD-Gold liknar de andra kablarna i Gold Serien, mycket musikalisk. Detaljnivån är mycket hög, tonen är rik och ljudet är fantastiskt i alla avseenden!Kabeln har en speciell struktur: signalledaren i mitten är en folieledare med en legering som består av 95% silver och 5% guld. En folie ledare har mi..
4 990kr
Exkl moms:3 992kr
Visar 1 till 11 av 11 (1 Sidor)