Meny
Din kundvagn

XLR-kablar (analoga)

Med bra signalkablar säkerställer du att de små nyanserna inte går förlorade på vägen från ljudkällan till resten av anläggningen. Även bas och dynamik kan förbättras betydligt med en bra signalkabel. I High End-anläggningar där man gärna vill undvika att använda tonkontroller är signalkablar ett oumbärligt verktyg när man vill uppnå en perfekt klangbalans.

Supra Sublink XLR - 1RCA
Populär -4 %
Tillverkare: Supra
Prisvärd signalkabel med aluminiumskärmning och lågt motstånd för bästa överföring.Supra Sublink är utvecklad för anslutning från en förstärkare till aktiv subwoofer eller aktiva högtalare, men lämpar sig också för ansluting mellan en bioprocessor och slutsteg. XLR kontakterna används ofta för ..
420kr 439kr
Exkl moms:336kr
Tillverkare: Aune
Aune AL3 är en XLR-kabel av hög kvalite med en detaljerad, välbalanserad och bred ljudbild.Den är konstruerad av Van Damme Pro Grade kabel som består av OFC koppar och en silverplätterad fläta.XLR kontakterna är från Youngsheng (samma koncern som Neutrik)Kontakterna har samma neutrala ljudsignatur s..
449kr
Exkl moms:359.20kr
Tillverkare: Aune
Aune Al5 är en balanserad kabel med TRS till XLR.Van Damme Pro Grade kabelYoungsheng  XLR kontakter och 6,35mm TRS kontakterLängd: 0,3m eller 1,5mAlla kontakter är lödda med 3% silverlodDenna kabel passar perfekt till Aune X8 XVIII ifall man vill utnyttja dess balanserade (TRS) utgång.Priset är..
449kr
Exkl moms:359.20kr
Supra Sublink XLR - XLR M-F Supra Sublink XLR - XLR M-F
-9 %
Tillverkare: Supra
Prisvärd signalkabel med aluminiumskärmning och lågt motstånd för bästa överföring.Supra Sublink är utvecklad för anslutning från en förstärkare till aktiv subwoofer eller aktiva högtalare, men lämpar sig också för ansluting mellan en bioprocessor och slutsteg.XLR kontakterna används ofta för profes..
475kr 523kr
Exkl moms:380kr
Supra DAC-XLR 2XLR - 2XLR M-F
Populär -9 %
Tillverkare: Supra
SUPRA DAC – Analog ljudkabelDAC är en mycket prisvärd och välljudande analog signalkabel. Dess konstruktion ger en extremt snabb överföring/våg utbredningshastighet vilket ger ett transparent och mjukt ljud. Skärmen i denna kabel är unik då den är gjord kolfiberväv istället för traditionell aluminiu..
955kr 1 055kr
Exkl moms:764kr
Supra EFF-IXLR 2XLR - 2XLR M-F
Populär -17 %
Tillverkare: Supra
Supra EFF-IXLR är en prisvärd analoga signalkabel som har vunnit många tester.En av de unika egenskaperna hos denna kabel är hur de hanterar ljud.Den är väldigt transparenta och du får alla detaljer i ditt ljud, utan någon påverkan på signalen.Många andra kablar har en tendens att göra ljudet mörkar..
1 050kr 1 270kr
Exkl moms:840kr
Tillverkare: Supra
Ny signalkabel i XL annorum serien från Supra! Prestanda ligger mellan EFF och Sword-ISupra XL Annorum RCA interconnect är en vidareutveckling från Supras populära högtalarkabel med samma namn. En slags hybridkonstruktion av XL Annorum högtalarkabel och Sword-sammankoppling, Supra plockade det ..
2 380kr
Exkl moms:1 904kr
Supra Sword IXLR 2XLR - 2XLR M-F Supra Sword IXLR 2XLR - 2XLR M-F
Populär
Tillverkare: Supra
Supra Sword IXLR bygger på Johnny Svärds patenterade bifilära lindningsteknik som släcker ut egeninduktans och ger en fasstabil signalöverföring nästan helt utan tidsfel. Kabeln innehåller 6st ledare åt vardera håll som tillsammans tar bort det magnetiska störfältet. Varje enkild ledare är indi..
5 025kr
Exkl moms:4 020kr
Tillverkare: Supra
  Supra Sword Excalibur IXLR Rhodium är en specialversion av Sword-IXLR med Rhodium pläterade kontakter. Supras absolut bästa signalkabel med Rhodiumpläterade XLR-kontakter. Att plätera med Rhodium är en helt annan process än för guldplätering. Guldplätering är en förhållandevis enkel pro..
5 790kr
Exkl moms:4 632kr
Xindak FA-Gold B Xindak FA-Gold B
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
FA-Guld är toppmodellen bland XINDAK`s signalkablar. Detta är high-end signalkablar utan kompromisser. God dynamik och djup bas med varmt, rikt mellanregister och härligt upplöst diskant. Ljudbilden är naturlig, bred och tredimensionell.Signalledarna i FA Guld består av tre stycken folier som är en ..
9 990kr
Exkl moms:7 992kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.