Meny
Din kundvagn

Signalkablar (XLR)

Med bra signalkablar säkerställer du att de små nyanserna inte går förlorade på vägen från ljudkällan till resten av anläggningen. Även bas och dynamik kan förbättras betydligt med en bra signalkabel. I High End-anläggningar där man gärna vill undvika att använda tonkontroller är signalkablar ett oumbärligt verktyg när man vill uppnå en perfekt klangbalans.

Tillverkare: Supra
  XLR kontakterna används ofta för professionellt bruk för sin rigida koppling samt möjligheten att arbeta med en balanserad signal vilket ger en mer korrekt signal som är mindre känslig för störningar. Detta har tagits vidare till produkter för hembruk i den högre nivån och används istället..
419kr
Exkl moms:335.20kr
Tillverkare: Supra
    Supra Sublink är en enkanalig analog ljudkabel, främst för att ansluta subwoofer till förstärkare eller hembioreceivers, men också som enkanalig signalkabel för att ansluta en aktiv högtalare till en förförstärkare eller ett slutsteg till förförstärkare. Kabeln har kontakter..
475kr
Exkl moms:380kr
Supra Y-Link 2XLR Hane - 1XLR Hona 4m
-59 %
Tillverkare: Supra
  En specialare vi beställt till kund från Svenska Supra. Då vi fick dubbel uppsättning lägger vi upp dessa till försäljning. Med denna kabel kan du dela din signal till separata slutsteg.    2st finns i lager. Längden är 4m. Pris per styck.   Kabel som använ..
490kr 1 200kr
Exkl moms:392kr
Tillverkare: Supra
  SUPRA DAC – Analog ljudkabel DAC är en mycket prisvärd och välljudande digital/analog signalkabel. Dess konstruktion ger en extremt snabb överföring/våg utbredningshastighet vilket ger ett transparent och mjukt ljud. Skärmen i denna kabel är unik då den är gjord kolfiberväv istället för..
949kr
Exkl moms:759.20kr
Tillverkare: Supra
  Efter Sword-kablarna är EFF-IXLR supras bästa analoga signalkabel och har vunnit många tester.   SUPRA EFF-IXLR är en multi-testvinnare som är oerhört prisvärd och kan användas som digital/analog signalkabel.  Mycket neutral signalförmedling vilket leder till ofärga..
1 149kr
Exkl moms:919.20kr
Tillverkare: Supra
Nu signalkabel i XL annorum serien från Supra!Finns både i RCA och XLR utförande.Prestanda ligger mellan EFF och Sword-IMer info kommer snart...
2 380kr
Exkl moms:1 904kr
Tillverkare: Supra
  Sword-IXLR Supra’s flagship. Sword–IXLR is an interconnect pair with Supra Swift XLR anniversary plugs, made for analogue applications. Balanced for best performance. SUPRA Sword Interconnect - The High End The success with the Sword loudspeaker cable woke-up the thoughts about an int..
4 990kr
Exkl moms:3 992kr
Tillverkare: Supra
  Priset är per par!   Supras absolut bästa signalkabel med Rhodiumpläterade XLR-kontakter. Att plätera med Rhodium är en helt annan process än för guldplätering. Guldplätering är en förhållandevis enkel process medans Rhodiumplätering är svår och kostsam, men ger också bättre led..
5 790kr
Exkl moms:4 632kr
Xindak FA-Gold B
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
  FA-Guld är toppmodellen bland XINDAK`s signalkablar. Detta är high-end signalkablar utan kompromisser. God dynamik och djup bas med varmt, rikt mellanregister och härligt upplöst diskant. Ljudbilden är naturlig, bred och tredimensionell.    Utdrag från test av Roy Ervin Sol..
9 990kr
Exkl moms:7 992kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.