Aune Audio har släppt en imponerande lineup av nya produkter under slutet av detta år, designade för att förbättra ljudupplevelsen för entusiaster och audiofiler.

Aune är ett företag som har gjort sig ett känt namn i branschen efter att det grundades 2004. De är särskilt kända för sin design som genomgående håller en hög kvalitet. Känslan är där likasom ljudkvalitet där man vill vara i framkant och verkligen maximera ljudprestanda för prisklassen.

Aune är mest kända för sina stationära DAC:ar och hörlursförstärkare men har under senare år börjat producera portabelt hifiljud, förstärkare och även hörlurar.


Bland nyheterna finner vi ljudklockor, portabel DAC med hörlursförstärkare, allt-i-ett skrivbords-DAC/förstärkare, högkvalitativa hörlursförstärkare, nätverkstreamers och kompakta DAC/förstärkarkombinationer.

Nyheter som ljudklockorna Aune SC1 & S1C, DAC och hörlursförstärkaren S9C, den renodlade dedikerade klass A hörlursförstärkaren S17 Pro, två musikstreamers S10n & S10 Pro och till sist den mycke läckra portabla hifi-kompisen Yuki. Varje produkt levereras med unika funktioner och möjligheter, vilket säkerställer att det finns något för allas ljudbehov.

För att lära dig mer om dessa produkter läs gärna mer på produksidorna.