Meny
Din kundvagn

Marantz CD 50n

Marantz CD 50n
Marantz CD 50n
Marantz CD 50n
Marantz CD 50n
Ny
Marantz CD 50n
Marantz CD 50n
Marantz CD 50n
Marantz CD 50n

Marantz CD 50n är en mångsidig enhet som fungerar som CD-spelare, DAC, musikstreamer, försteg och hörlursförstärkare.
CD 50n erbjuder omfattande streamingalternativ, stöd för HEOS streaming och multirum, Apple AirPlay2, Bluetooth, Spotify Connect, Tidal, internetradio och Roon.
Den har en elegant och solid konstruktion med ett härligt varmt och detaljerat ljud.

 • Streaming via HEOS, AirPlay2 och Bluetooth.
 • HDMI ARC för ljudretur från TV
 • Dedikerad hörlursförstärkare med HDAM SA2-kretsar
 • CD 50n har en ESS Hyperstream 9038 DAC för högupplöst ljud och stöder upp till 32bit/384kHz samt DSD256.
 • För användare som uppskattar privat lyssning finns en dedikerad hörlursförstärkare baserad på Marantz HDAM SA-2-kretsar.
 • En imponerande OLED-display på fronten ger tydlig information om den spelade musiken.
 • Dessutom har CD 50n gott om anslutningsmöjligheter med både analoga och digitala utgångar, och den kan användas som en källa via "fixed" utgången eller som försteg till slutsteg eller aktiva högtalare via den variabla utgången.
 • Den stöder också HDMI ARC för förbättrat TV-ljud via anläggningen.
 • Sammanfattningsvis kombinerar Marantz CD 50n hög byggkvalitet med avancerade funktioner och en rik ljudupplevelse, vilket gör den till en multifunktionell och mångsidig komponent för ljudentusiaster.

Specifikationer:
 • DAC: ESS Hyperstream 9038 (32bit/384kHz)
 • Digitala ingångar: 1 x HDMI ARC, 1 x optisk, 1 x koaxial, 1 x USB-B (USB DAC), 1 x USB-A, Ethernet, WiFi, Bluetooth
 • Digitala utgångar: 1 x koaxial, 1 x optisk
 • Analoga utgångar: 1 x stereo RCA (line out), 1 x stereo RCA (variabel), remote
 • Mått (B x H x D): 442 x 130 x 424 mm
 • Vikt: 10 Kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.