Meny
Din kundvagn

Marantz AV 10 Hembioförsteg

Marantz AV 10 Hembioförsteg
Marantz AV 10 Hembioförsteg
Marantz AV 10 Hembioförsteg
Marantz AV 10 Hembioförsteg
Marantz AV 10 Hembioförsteg
Ny Förhandsboka
Marantz AV 10 Hembioförsteg
Marantz AV 10 Hembioförsteg
Marantz AV 10 Hembioförsteg
Marantz AV 10 Hembioförsteg
Marantz AV 10 Hembioförsteg


 • 15.4-kanals hembioförsteg i ren referensklass
 • Balanserad ut på samtliga kanaler
 • Marantz HDAM-kretsar
 • Audyssey MultEQ XT32, möjlighet att uppgradera till till Dirac Live
 • Stöd för Dolby Atmos, DTS:X Pro, IMAX Enhanced och Auro 3D
 • WiFi med HEOS, AirPlay 2, SpotifyConnect, Tidal mfl


Marantz AV-10 är ett förstklassigt hembioförsteg som ger den ultimata ljud- och bildupplevelsen. Den har en 15,4-kanals balanserad processor med Dolby Atmos, DTS:X Pro, Auro 3D, IMAX Enhanced och avancerad videobehandling med upplösning upp till 8K Ultra HD, och ett stort utbud av anslutningsalternativ som låter dig njuta av högkvalitativt ljud- och bild med lätthet.

AV-10 levererar rent och klart ljud. Oavsett om du tittar på film, spelar tv-spel eller lyssnar på musik, ger AV-10 en uppslukande ljudupplevelse som placerar dig i händelsernas centrum. Förförstärkaren har avancerad videobehandling med uppskalning som förbättrar bildkvaliteten på ditt innehåll. Du kan njuta av dina filmer och TV-program i fantastiska detaljer och levande färger, utan förvrängning eller fördröjning.

AV-10 är också otroligt mångsidig när det kommer till anslutning. Med sina flera HDMI-ingångar kan du ansluta alla dina enheter, inklusive din Blu-ray-spelare, spelkonsol, mediaspelare etc. AV-10 stöder även HDCP 2.3, vilket säkerställer att du enkelt kan njuta av det senaste 4K-innehållet. Dessutom har AV-10 en phono-ingång, så att du kan ansluta din skivspelare och njuta av dina favoritvinylskivor.

Sammanfattningsvis är Marantz AV-10 en mångsidig och kraftfull referensförförstärkare som erbjuder en uppslukande ljud- och videoupplevelse.


Teknisk data:

 • D/A-Omvandlare: 24bit/192kHz
 • Digitala ingångar: 7 x HDMI (ver 2.1), 2 x koaxial, 2 x optiska, USB, Ethernet
 • Analoga ingångar: 4 x stereo RCA, 1 x stereo XLR, 1 x Phono (MM)
 • Digitala utgångar: 3 x HDMI (eARC/ARC)
 • Analoga utgångar: 17.4 XLR Pre-Out, 17.4 RCA Pre-Out, 4 x sub, hörlursutgång, trigger
 • Mått (B x H x D): 443 x 189 x 503 mm
 • Vikt: 16.8 Kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.