Meny
Din kundvagn

Marantz AV7706

Marantz AV7706 - Hemmabioförsteg
Marantz AV7706 - Hemmabioförsteg
Marantz AV7706 - Hemmabioförsteg
Marantz AV7706 - Hemmabioförsteg
Marantz AV7706 - Hemmabioförsteg
Marantz AV7706 - Hemmabioförsteg

AV7706 ersätter AV7705 och har fått senaste HDMI 2.1 med stöd för 8K/60Hz samt 4K/120Hz passtrough. Processorn kan uppskala 2K (1080p) eller 4K till 8K internt. På HDMI-kortet har även en passiv kylfläns monterats för att hålla HDMI-kortet svalare mot tidigare modell. På ljudsidan har vi ett stort lyft då DSP´n nu använder dubbla SHARC 32-bits dual-core processorer från Analog Devices, alltså samma DSP-kretsar som sitter i referensprocessorn AV8805 vilket medför ännu bättre kanal-separation och upplösning. Samtliga utgångar är utrustade med 32-bits AKM D/A-omvandlare. 

 • Hembioprocessor/försteg med 11.2 kanaler
 • Audyssey MultEQ XT32 rumskalibrering
 • Kompatibel med Roon
 • Trådlöst wifi (dual band)
 • Dubbla presets för kalibrering
 • Dolby Atmos, IMAX Enhanced, DTS:X, Auro-3D
 • Marantz HDAM-kretsar
 • Balanserade XLR-utgångar
 • HDMI 2.1 som klarar 8K/60Hz, 4K Ultra HD, HDR10+ etc
 • Mått: 440 x 185 x 392
 • Vikt: 10 Kg
 • Garanti: 3 års garanti

5-års garanti gäller om man som kund registrerat sin Marantz senast 3 månader efter köpet via denna länk Klicka Här.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.