Meny
Din kundvagn

Marantz Cinema 40

Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Ny Förhandsboka
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40
Marantz Cinema 40

 • HDMI 2.1 4K@120Hz/8K@60Hz passthrough
 • Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced och Auro 3D
 • Dolby Atmos Height Virtualization och DTS Virtual:X
 • Audyssey MultEQ XT32, uppgraderingsbar till Dirac Live
 • HEOS, AirPlay2, SpotifyConnect, Tidal
 • Tvåvägs Bluetooth
 • Röststyrning via Amazon Alexa, Google Assistant 


Cinema 40 är en 9.4-kanals förstärkare och den största modellen i nya lineupen med nio inbyggda slutsteg. Den kan uppgraderas till 11.4 med ytterligare slutsteg. Marantz uppger en effekt på 125 watt per kanal (2 kanaler igång, 8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05%) vilket räcker till de flesta högtalare. Du kan lätt komplettera med ytterligare slutsteg för bättre kontroll och ljud. Audyssey MultEQ XT32 används för kalibrering, ett enkelt system som ger god kontroll över systemets akustik. För den mer avancerade användaren finns möjlighet att uppgradera till Dirac Live, ett kalibreringssystem utvecklat i Sverige och ansedd som ett av de bästa i världen. Förstärkaren är förberedd men licensen köps separat från Dirac.

HEOS, en trådlös multirumsplattform, är inbyggd för streaming och multirumstöd. Du kan konfigurera dina rum med hjälp av HEOS-appen och spela samma eller olika musik från tjänster som Spotify Connect, Tidal, Deezer m.m. eller uppspela lokalt lagrad musik från en NAS eller USB-sticka. Bluetooth-stöd finns för att strömma musik direkt till förstärkaren eller till kompatibla enheter, samt för att skicka ljud till Bluetooth-hörlurar.

Förstärkaren har många anslutningar inklusive HDMI, Phono (MM), stereo RCA, subwooferutgångar, 11.4 Pre-Out och 7.1 multikanalingångar. HDMI-ingångarna stödjer 4K@120Hz/8K@60Hz, ALLM, VRR, QFT, HDR10, HDR10+, Dolby Vision och 4:4:4 Pure Color sub-sampling. Förstärkaren kan också internt uppskala 2K (1080p) eller 4K till 8K.

2022/2023-års Cinema förstärkare har en funktion som kallas Pre-Amplifier Mode. I detta läge fungerar förstärkaren som en förförstärkare med en renare signalväg och högre tolerans mot clipping i ljudet eftersom de inbyggda slutsteget stängs av. Du kan även välja att stänga av slutsteget för utvalda kanaler, till exempel om du vill driva huvudhögtalare med en extern förstärkare. Förstärkaren kan då bättre styra omgivnings- och Atmos-högtalare samtidigt som signalen som skickas via Pre-Out är renare.


5 års begränsad garanti via Marantz

Om du registrerar din Cinema 40 på Marantz hemsida får du hela 5 års garanti. 


 • Effekt: 9 x 125 watt (2 kanaler, 8 ohm, 20 - 20 kHz, 0.05%), 9 x 200 watt (1 kanal, 6 ohm, 1% THD)
 • Digitala ingångar: 7 x HDMI (HDMI 2.1), 2 x koaxial, 2 x optiska, USB, Ethernet
 • Analoga ingångar: 6 x stereo RCA, 1 x Phono MM, 1 x 7.1 multichannel, 2 x komponent, 1 x komposit
 • Digitala utgångar: 3 x HDMI (eARC/ARC)
 • Analoga utgångar: 1 x 11.4 Pre-Out, 4 x subwoofer, hörlursuttag, trigger
 • Mått: 440 x 414 x 185 mm (Bredd x Djup x Höjd)
 • Vikt: 15,1 Kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: marantz , cinema , 4k , hdr , imax
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.