Meny
Din kundvagn

Marantz CD60

Marantz CD60
Marantz CD60
Marantz CD60
Marantz CD60
Marantz CD60
Marantz CD60


Marantz CD60 är en CD-spelare med utmärkt ljudkvalitet i sin prisgrupp. Den bygger på den innovativa designen som också används i de mer exklusiva modellerna Model 30 och Model 40, vilket ger den en naturlig koppling till dessa syskon. Marantz har en lång historia av expertis inom både analog och digital teknik, och CD60 är inget undantag. Den här spelaren är den första CD-enheten som släpps efter Ken Ishiwata, och den är Sound Master-tunad. Dessutom har den Marantz egenutvecklade HDAM-kretsar och noggrant utvalda ljudkomponenter i viktiga steg, vilket ger CD60 en imponerande ljudkvalitet. Spelaren har en enhetlig design som matchar deras Cinema-hemmabioförstärkare om du vill ha det bästa av både världar.


Här är några av de framstående funktionerna och egenskaperna hos CD60:

 • Enastående ljudkvalitet i sin prisklass med stöd för högupplöst ljud (DSD128 och PCM 24/192) från USB-lagringsenheter.
 • Använder ESS Sabre ES9016K2M DAC-chip för att säkerställa hög ljudkvalitet.
 • Inkluderar egenutvecklade HDAM-kretsar som ger en varmare ljudkaraktär och tre olika inställbara gain-lägen (Låg, Mellan, Hög).
 • Hörlursuttaget är konstruerat med HDAM-SA2 för bästa möjliga ljud med hörlurar.
 • Använder guldpläterade anslutningar för bästa anslutningskvalitet.
 • Erbjuder optiska och koaxiala digitala utgångar om du vill använda en extern DAC.
 • Har en bottenplatta med dubbla lager och styva fötter för att minimera vibrationer och förbättra ljudkvaliteten.
 • Levereras med en fjärrkontroll som också kan användas för att styra förstärkare och nätverksspelare.


Den här CD-spelaren representerar en ny era för Marantz, och den är en del av deras satsning på att vidareutveckla sina produkter efter Ken Ishiwatas arv. Den följer den nya designen som introducerades med Model 30 och Model 40 och kan enkelt kombineras med Marantz stereoförstärkare och hemmabioförstärkare tack vare dess enhetliga estetik.

"Marantz CD 60 är en enkel men oerhört lyckad CD-spelare utan krusiduller som får dina CD-skivor att glänsa igen. Den spelar i en betydligt högre viktklass och är helt enkelt en no-brainer för alla som har letat länge efter en bättre CD-spelare men inte vill belåna huset. Somliga kommer säkert att sakna digitala ingångar, men det är inte därför CD 60 finns. Den ska bara spela CD-skivor, och det gör den bättre än man skulle kunna tro när man ser vad den kostar"
Ljud&Bild
"For Model 40n owners looking to revive their CD collection, the CD 60 is a bit of a no-brainer. It has exactly – and only – the functionality you require, including a finely tuned DAC and output stage, and mirrors the design of Marantz's amplifier. But that's not the full story. Regardless of partnering kit, the luxurious CD 60 has broad appeal as an above-average, but still affordable, silver disc spinner"
Hifi News, England

Sammanfattningsvis erbjuder Marantz CD60 en enkel och kraftfull CD-spelarupplevelse som levererar hög ljudkvalitet utan onödiga funktioner. Den är ett utmärkt val för musikälskare som letar efter en förstklassig CD-spelare i sin prisklass.


 • Analog utgång:  1par (RCA)
 • Optisk utgång:  1st
 • Koaxial utgång:  1st
 • USB A:  1st (Front)
 • Hörlursutgång:  1st
 • Mått (B x H x D): 442 x 129 x 396
 • Vikt: 7.5kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: marantz , cd-60
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.