Meny
Din kundvagn

Marantz Stereo 70s

Marantz Stereo 70s
Marantz Stereo 70s
Marantz Stereo 70s
Marantz Stereo 70s
Marantz Stereo 70s
Ny
Marantz Stereo 70s
Marantz Stereo 70s
Marantz Stereo 70s
Marantz Stereo 70s
Marantz Stereo 70s

Marantz Stereo 70S är en stereo-förstärkare som förenar biostärkarens mångsidighet med stereoförstärkarens överlägsna ljudkvalitet. Denna imponerande enhet är utrustad med inbyggt nätverk och förstklassig bildhantering via HDMI-anslutning och har stöd för den senaste bildåtergivningstekniken. Förstärkaren är baserad på den omtyckta NR1200-modellen, men har genomgått betydande förbättringar, inklusive en förändring i utseendet. "S" i produktnamnet signalerar också att det är en Slimline-förstärkare med en slankare profil, idealisk för att smidigt passa in i din TV-bänk. Genom att fokusera på två förstärkningskanaler istället för fem, sju eller nio har Marantz kunnat finjustera kretsarna på ett mer optimalt sätt. Resultatet är en exceptionellt presterande förstärkare som inte bara levererar ljud av hög kvalitet, utan också har en tilltalande och stilren design som smälter väl in i ditt vardagsrum.

 • Smäcker och elegant designad stereo-receiver
 • Inbyggd RIAA-förstärkare för skivspelare (MM)
 • Klass A/B-förstärkare med 2 x 75 watt (8 ohm)
 • Inkluderar Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules)
 • En HDMI-växel med 6 ingångar och 1 utgång som stöder 4K@120Hz/8K60Hz
 • Stödjer ljud i hög upplösning upp till 24 bitar/192 kHz, inklusive DSD
 • Stödjer HDR, inklusive Dolby Vision och HDR10+
 • Kompatibel med AirPlay 2 och har stöd för Bluetooth in- och ut
 • Möjlighet till streaming och multizonnvändning genom HEOS
 • Fjärrkontroll med bakgrundsbelysning


Specifikationer:
 • Effekt: Klass A/B, 2 x 75 watt i 8 ohm (20 - 20.000 Hz, 0.08% THD)
 • D/A-Omvandlare: 24bit/192kHz
 • Digitala ingångar: 6 x HDMI (3 med 8K), 1 x optisk, 1 x koaxial, Bluetooth, WiFi, Ethernet
 • Analoga ingångar: 3 x stereo RCA, 1 x Phono (MM), IR, Remote
 • Digitala utgångar: 1 x HDMI (ARC), Bluetooth
 • Analoga utgångar: Pre-Out, 2 x subwoofer, Zon 2
 • Mått (B x H x D): 442 x 109 x 375 mm
 • Vikt: 8.4 Kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: 70s , stereo 70s
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.