Meny
Din kundvagn

NuPrime IA-9X

NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X
Ny
NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X
NuPrime IA-9X

NuPrime IA-9X är en integrerad förstärkare som är designad för husera i ett högklassigt analogt system.
Den kombinerar två banbrytande teknologier – NuPrime ODC och Harmonic Generation-kretsar – för att erbjuda justerbara ljudegenskaper. Detta gör den perfekt för antingen neutral studioåtergivning eller mer avkopplande förskönad musiklyssning med lite mer värme. 


 • Inbyggt RIAA-steg med justerbara parametrar
 • Digital volym i 99 steg som sköter den analoga volymkontrollen
 • Olika ljudlägen beroende på preferens
 • In- och utgångstrigger

NuPrime Only Distortion Cancellation (ODC)-krets för ultralåg distorsion, neutralt och detaljerat ljud.
Övertonsgenereringskrets (som använder klass A-transistorer) för något varmt och fylligt ljud som liknar det hos en rörförstärkare.
En vippströmbrytare låter dig välja endast ODC-krets eller ODC med naturliga övertoner. Läget Ultra-Låg Distorsion är vanligtvis lämplig för studioåtergivning eller musik med hög kvalitet och dynamik. Alternativt kan du öka de naturliga övertonenerna när du kopplar av och lyssnar på mer vokalt eller klassisk musik.
NuPrime IA-9X inkluderar en MM phono-ingång. Ingången och utgången använder ett speciellt ljudrelä, som har väldoigt låg överhörning och ger mycket exakt signalöverföring.

Phono-ingången har en mängd olika inställningar för ingångsmotstånd och kondensatorer för att matcha olika MM-steg. IA-9X phono-förstärkare är en 2-stegs RIAA-förstärkare som använder NJR MUSES8820 OP-ampar för att ge en exakt RIAA-kurva och låg distorsion vid hög förstärkning och prestanda.


Teknisk Data:

 • Effekt: 90W @ 8 Ohm RMS
 • Effekt: 145W @ 4 Ohm RMS
 • Ingångar: 1x phono, 2x RCA stereo, 1x XLR stereo, 1x trigger in
 • Utgångar: 1par högtalarutgångar, 1x trigger ut
 • Gain: x17
 • Ingångsimpedans: 47K Ohm
 • Frekvensområde: 10Hz to 50kHz (-3dB)
 • Strömförbrukning standby: 3.3W @ 230V
 • Strömförbrukning tomgång: 11.5W @ 230V
 • Mått: 235mm x 60mm x 281mm (B x H x D)
 • Vikt: 3.8kg

Phono steg:

 • Ingångsresistans: 32K ohm / 47K ohm / 100K ohm
 • Ingångskapacitans: 100 pF / 220 pF / 320 pF
 • MM ingångskänslighet: 4.0 mV @ 1KHz
 • Gain: MM ingång till Line utgång (Vol./Max.) => 65dB @ 1K Hz

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.