Meny
Din kundvagn

Stativhögtalare

Tillverkare: Quadral
Den kompakta designen av Chromium serien erbjuder ett otroligt förhållande mellan storlek och prestanda.Tack vare sitt mycket tunna och eleganta utseende, kan Chromium 20 enkelt integreras i vilket rum som helst och bjuda lyssnaren på fantastisk bas och moget ljud.Specifikationer:Typ: 2-vägsKonstruk..
2 990kr
Exkl moms:2 392kr
Taga Platinum B-40 V3 Taga Platinum B-40 V3
-34 %
Tillverkare: TAGA
Tagas Platinum-serie är något helt annat än tidigare. Hela konstruktionen har setts över med nya element och nytt minimalistiskt delningsfilter, aldrig tidigare har Platinum-serien låtit så här bra. Det är slagkraftigt och engagerande, en snabb återgivning som lämnar få oberörda. Man hör de mest sub..
3 290kr 4 990kr
Exkl moms:2 632kr
Tillverkare: Klipsch
Reference Premiere från Klipsch i generation 2 ersätter dess testvinnande och bästsäljande föregångaren. I sin andra generation präglas Reference Premiere av tekniska ljudförbättringar, exklusiva materialval och kosmetiska detaljer.Serien använder Klipsch patenterade Tractrix-horn som förbättrar båd..
9 490kr
Exkl moms:7 592kr
Tillverkare: Quadral
Chromium 35 är ett par kompakta men även kraftfulla stativhögtalare för din hifirigg.Fungerar även bra som front eller surround i en bio.Specifikationer:Typ: 2-vägsKonstruktion: BasreflexEffekt: 60W (nominell) Freksvensområde: 42…55.000 HzDelningsfrekvens: 3.700 HzKänslighet: 85dbImpedans: 4 oh..
13 490kr
Exkl moms:10 792kr
Tillverkare: Quadral
GALAN är den minsta medlemmen i AURUM-familjen. Ändå kan den kompakta högtalaren utan ansträngning bygga upp och leverera en stor scennärvaro. En välbalanserad ljudbild med fantastiskt djup fängslar omedelbart. Den fina upplösningen genom quSENSE-tweeten är utmärkt och avbildar varje ljuddetalj med ..
21 900kr
Exkl moms:17 520kr
Tillverkare: Swans Hivi
Uppföljaren av den smått legendariska M1 har svart läderbaffel och Swan's bästa element och teknologi.Den nya M1 MK2 skiljer sig mycket från de första utgåvorna, särskilt utseendet. M1 MK2 har moderna egenskaper, välpolerad massiv träskiva, rundade kanter och utsökt läderpanel.När det kommer till el..
24 990kr
Exkl moms:19 992kr
Tillverkare: Quadral
AURUM SEDAN 9 är tekniskt sett en golvhögtalare i kompakt storlek. Det är intrycket man får när man omsluts av det voluminösa ljudet och ljudbilden vecklar ut sig runt omkring en. Närvaron är imponerande, nivåstabiliteten fenomenal. Som om de vore gjorda av ett enda stycke spelar quSENSE-tweeterelem..
29 990kr
Exkl moms:23 992kr
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.