Meny
Din kundvagn

SBooster Bluesound NODE Kit + SBooster PSU

SBooster Bluesound NODE Kit + SBooster PSU - Nätaggregat PSU, Paketpriser
SBooster Bluesound NODE Kit + SBooster PSU - Nätaggregat PSU, Paketpriser
SBooster Bluesound NODE Kit + SBooster PSU - Nätaggregat PSU, Paketpriser
Ny -8 %
SBooster Bluesound NODE Kit + SBooster PSU - Nätaggregat PSU, Paketpriser
SBooster Bluesound NODE Kit + SBooster PSU - Nätaggregat PSU, Paketpriser
SBooster Bluesound NODE Kit + SBooster PSU - Nätaggregat PSU, Paketpriser

Detta paket inehåller allt du behöver för att uppgradra strömförsörjningen till din Bluesound Node N130 / Node 2021 samt Node X.
Paketet inkluderar 1st SBooster Bluesound NODE Kit AIB och 1st SBooster BOTW P&P ECO PSU MKII 5-6v.

SBooster Bluesound NODE Kit AIB
Sbooster Active Interface Boards "AIB" är ett kit för att ersätta och uppgradera de interna strömkretsarna för Bluesound Node N130 / Node 2021 samt Node X med en SBooster BOTWS PSU MKII 5-6v.

Sbooster Power för Bluesound NODE
Ta Bluesound NODE till en helt ny nivå av prestanda med Sboosters nya Active Interface Board (AIB).
Uppgraderingen lyfter ljudkvaliteten på Noden till nästa nivå. Sbooster Node AIB skiljer sig från alla andra existerande Node-uppgraderingslösningar, på grund av dess unika MAXimalistiska uppgraderingskoncept, den förbättrar bokstavligen varje aspekt av strömförsörjningskretsen, med början vid strömkontakten.
AIB använder Sboosters speciella C8-kontakt med guldpläterade stift, handplockade komponenter av ljudkvalitet och silverpläterade OCC-kablar.
Det guldpläterade kretskortet i två lager tillverkas och monteras i Bulgarien.

De trippel anti-oscillationskretsarna stabiliserar både AIB och NODE:s interna kraftskenor och en avancerad central jordpunkt skapar en ren referens för kretsarna.
Dessutom används Sbooster Decoy V2 för att flytta intern RFI bort från ljudkretsen.

 • Audio-Grade komponenter:
 • Sbooster-stil C8-kontakt med guldpläterade stift
 • Försilvrad OCC-tråd av hög renhet
 • Guldpläterade PCB-kontakter
 • Tvåstegs icke-induktivt lågpassfilter
 • Högpresterande aktivt filter
 • Högpresterande hybridkondensatorer
 • Tvålagers 2 oz guldpläterad PCB med låg impedans, tillverkad i Bulgarien
 • Kryobehandlad säkring för BOTW P&P ECO MKII 5-6V i produktpaketet

AIB monteras inuti Bluesound NODE, installationen är enkel (går även bra att återställa till original) med endast en skruvmejsel.
Denna "super NODE" drivs nu med Sbooster BOTW P&P ECO MKII 5-6V, inställd på 6V.
Njut av en djupgående uppgradering till denna berömda strömmande DAC, som Wiebren Draaijer ägare/utvecklare på Sbooster säger, har ett mycket detaljerat ljud med ett 3D-ljudscen och kraftfull, djup basrespons.
"Enligt Sboosters mening har de lyft uppspelningskvaliteten på Bluesound Node N130 till en nivå som är i nivå med musikstreamers som är många gånger dyrare."

Specifikationer:
 • Ingångsspänning: 6V
 • Uteffekt: 5V/2A
 • Kontakttyp: OEM Sbooster 2-stift

SBooster BOTW P&P ECO PSU MKII
Med BOTW P&P ECO startar reningen av strömmen omedelbart när den kommer in i PSUn.
Ett tvåstegs nätfilter och en jordledningsdrossel renar strömmen från högfrekventa föroreningar innan strömmen når transformatorn.
Transformatorn är en skräddarsydd transformator för bästa ljudkvalitet med elektrostatisk skärmning. 
50 % mer effekt än traditionell design och förbrukar till och med upp till 35 % mindre energi.

Strömförsörjningen till BOTW P&P ECO ger den delade strömmatningen kraftfull och ren ström, så att elektroniken kan göra sitt jobb med högsta precision, vilket är att buffra strömmen så att strömförsörjningen blir mycket snabb och den filtrerar spänningen och strömmen en sista gång innan den kommer in i ljudenheten.
Denna unika PSU med sin stora reserv levererar hela tiden tillräckligt med ren ström till ljudenheten för att säkerställa en stabil och kontinuerlig prestanda för ljudenhetens interna processer för att få ut den bästa prestandan ur ljudenheten. 
Denna kombination av kraft och precision resulterar i "luftig" musik, en perfekt ljudbild och ett naturligt detaljerat ljud.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.