Meny
Din kundvagn

SBooster Bluesound NODE Kit AIB


Sbooster Active Interface Boards "AIB" är ett kit för att ersätta och uppgradera de interna strömkretsarna för Bluesound Node N130 / Node 2021 samt Node X med en SBooster BOTWS PSU MKII 5-6v.

Sbooster Power för Bluesound NODE
Ta Bluesound NODE till en helt ny nivå av prestanda med Sboosters nya Active Interface Board (AIB).
Uppgraderingen lyfter ljudkvaliteten på Noden till nästa nivå. Sbooster Node AIB skiljer sig från alla andra existerande Node-uppgraderingslösningar, på grund av dess unika MAXimalistiska uppgraderingskoncept, den förbättrar bokstavligen varje aspekt av strömförsörjningskretsen, med början vid strömkontakten.
AIB använder Sboosters speciella C8-kontakt med guldpläterade stift, handplockade komponenter av ljudkvalitet och silverpläterade OCC-kablar.
Det guldpläterade kretskortet i två lager tillverkas och monteras i Bulgarien.

De trippel anti-oscillationskretsarna stabiliserar både AIB och NODE:s interna kraftskenor och en avancerad central jordpunkt skapar en ren referens för kretsarna.
Dessutom används Sbooster Decoy V2 för att flytta intern RFI bort från ljudkretsen.

Audio-Grade komponenter:
 • Sbooster-stil C8-kontakt med guldpläterade stift
 • Försilvrad OCC-tråd av hög renhet
 • Guldpläterade PCB-kontakter
 • Tvåstegs icke-induktivt lågpassfilter
 • Högpresterande aktivt filter
 • Högpresterande hybridkondensatorer
 • Tvålagers 2 oz guldpläterad PCB med låg impedans, tillverkad i Bulgarien
 • Kryobehandlad säkring för BOTW P&P ECO MKII 5-6V i produktpaketet

AIB monteras inuti Bluesound NODE, installationen är enkel (går även bra att återställa till original) med endast en skruvmejsel.
Denna "super NODE" drivs nu med Sbooster BOTW P&P ECO MKII 5-6V, inställd på 6V.
Njut av en djupgående uppgradering till denna berömda strömmande DAC, som Wiebren Draaijer ägare/utvecklare på Sbooster säger, har ett mycket detaljerat ljud med ett 3D-ljudscen och kraftfull, djup basrespons.
"Enligt Sboosters mening har de lyft uppspelningskvaliteten på Bluesound Node N130 till en nivå som är i nivå med musikstreamers som är många gånger dyrare."

Specifikationer:
 • Ingångsspänning: 6V
 • Uteffekt: 5V/2A
 • Kontakttyp: OEM Sbooster 2-stift

OBS! Detta är endast kitet som möjliggör inkoppling av en SBooster BOTWS PSU MKII 5-6v till Bluesound Node N130 / Node 2021 eller Node X. 

KLICKA HÄR FÖR MANUAL HUR DU KOPPLAR IN DETTA KIT!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.