Meny
Din kundvagn

Ljudklocka

Höj prestandan ur dina enheter med en externa ljudklocka

Tillverkare: Aune
Aune XC1 är en extern masterklocka som använder en högkvalitativ OCXO och har fyra isolerade utgångar som kan användas samtidigt. Dess förmåga att ge en extremt exakt och stabil klocksignal gör att du kan öka prestandan i hela ditt HiFi-system.Höj prestandan ur dina enheter med Aunes externa ljudklo..
2 990kr
Exkl moms:2 392kr
Tillverkare: Aune
Höj prestandan ur dina enheter med Aunes externa ljudklocka med stöd för upp till 4 enheter parallellt.Oberoende strömförsörjning, SC1 använder en låg-brus högströms LDO (LDO Noise TYP mindre än 30μV) för OCXO-strömförsörjningen, plus det rejäla chassit som isolerar från störningar.Aune har med mång..
7 990kr
Exkl moms:6 392kr
Tillverkare: Aune
Aune S1c Pro är en högpresterande ljudklocka som använder en OCXO klockkälla med hög stabilitet och lågt fasbrus. Med frekvenssynthesizer designad av Titans Audio Lab.S1c Pro har 3st 10MHz-utgångar och 3st WCK-utgångar, 10M-utgången tillämpar flexibel adaptiv-Z-teknik och är därför kompatibel med en..
15 990kr
Exkl moms:12 792kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.