Meny
Din kundvagn

Aune X8

Aune X8
Aune X8
Aune X8
Aune X8
Aune X8
Aune X8
Aune X8
1-2 veckor
Aune X8
Aune X8
Aune X8
Aune X8
Aune X8
Aune X8
Aune X8

 

 • Stöder musik upp till PCM768 / DSD512 (USB) 384K / DSD128 (COAX)
 • Kan kopplas direkt via usb till en smartphone
 • Fixerad och variabel utgång vilket gör den perfekt att koppla till ett par aktiva högtalare
 • Utbytbara Op-Ampar (Köp X8 i paket med Sparkos SS3602)

 

X8 använder egenutvecklad FPGA-teknik och stöder musik upp till PCM768 / DSD512 (USB). Smått unikt med X8 är att Aune har förberett så man enkelt kan byta Op-Amp för att ändra ljudkaraktär,
sen finns det sju filterlägen at välja bland. X8 är en DAC som enbart fokuserar på ljudkvalitet.

 

Aune X8 DAC - Hifi&Musik

- För priset är X8 ett riktigt klipp som dessutom har fördelen av kunna handskas med dagens högsta HD-format.

 

 

Fixerad och variabel utgång
Väck liv i dina aktiva högtalare - X8 har inbyggt försteg och kan kopplas direkt till ett par aktiva högtalare. Den har även ljud-utgång som inte är reglerbar, som kopplas direkt till hifi-utrustning när den enbart körs som en DAC. 

 

Utbytbara Op-Ampar
Aune har gjort det enkelt för att byta Op-Amp, du hittar den under enheten bakom en liten lucka. Sedan används verktyget som följer med för att lyfta ur den befintliga och montera den nya Op-Ampen.  Det medföljer en extra Op-Amp (NE5532). 
Just möjligheten att enkelt byta öppnar en helt ny värld där du kan sy ljudet precis dit du vill.​ Se instruktion för byte Här.

 

Ny strömförsörjning
X8 skeppas nu med en ny strömförsörjning från Mean Well, vilka tillverkar mycket fina switchade nätdelar. T.ex. så används deras psuer tillsammans med NuPrimes CDP-9.  

 

 

De olika OP-Amparna  -  Nedan har vi Aunes beskrivning på OP-Ampar som testats

 

 • OPA2134 Balanserad, storskaligt ljud (standard)
 • NE5532 Balanserad, mjuk diskant, tight djupbas (medföljer)
 • OPA2132 Mjuk, luftig
 • Opa2604 Utmärkt mellanregister, romantisk
 • Muse01 Luftig, charmigt mellanregister
 • OPA2107 Mjukt mellanregister, färgstark, flörtig
 • LME49720 Rent ljud, analytisk

 

 

 

 

 

Här nedan ser man tydligt de inbyggda filtrens egenskaper.

 

 

 

Här nedan manual och instruktion för byte av OP-Amp.

MANUAL

BYTE OP-AMP

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: aune , x7s
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.