Meny
Din kundvagn

Aune X7S - 2021 Version

Aune X7S - 2021 Version
Aune X7S - 2021 Version
Aune X7S - 2021 Version
Aune X7S - 2021 Version
Aune X7S - 2021 Version
Aune X7S - 2021 Version

 

  • Utrustad med 8x effekt-transistorer indelade i 4 grupper för äkta balanserad konstruktion.
  • Klangen är fyllig med en stor ljudbild och varm ljudkaraktär.
  • Kan använda som rent försteg via rca-utgångarna, t.ex. driva ett par aktiva högtalare
  • 2021 Version

 

Betydande uppgraderingar har gjorts till den redan fantastiska Aune X7s. Med den helt nya 2021-versionen av Aune X7s får du en förbättrad ljudkrets, en ny transformator och en massa högeffektiva kondensatorer. Alla dessa uppgraderingar leder till bättre ljudåtergivning och tar din musikupplevelse till en helt ny nivå.

Den balanserade X7s är resultatet av flera års utveckling och den naturliga följeslagaren till Aune X1S Pro.  Baserat på riktiga instrumentreferenser är ljudet från Aune X7s 2021 både naturligt och musikaliskt. 
X7s jobbar helt i klass A och här är all kunskap från Aune samlad och med ett litet footprint.

 

 

Aune X7 4/2019 Hifi&Musik (2019 version)

- Aune Audio X7s – det lilla dunderklippet

En respektingivande liten förstärka- re som vi varmt kan rekommendera.

 

 

X7S är som alla andra Aunes produkter kalibrerade för en naturlig återgivning med hjälp av timtals av lyssning tillsammans med marknadens ledande hörlurar. Med tre olika lägen "Gain" lägen har X7S inga problem med att driva så gott som alla lurar på marknaden

 

SPECIFICATIONS

INPUT 1x Stereo RCA
OUTPUTS 1x Variable Stereo RCA
1x Jack 6.35mm
1x XLR 4 Poles Balanced
NOISE LEVEL 3µV
THD 0.00013%
THD 0.00013%
OUTPUT POWER RCA : 250mW @ 300 Ohm / 1000mW @ 32 Ohm
XLR : 1000mW @ 300 Ohm / 1700mW @ 32 Ohm
DISTORTION RCA : 0.000036%
XLR 0.00057%
FREQUENCY RESPONSE 20Hz-200kHz @ -0.3dB
WEIGHT 2 Kg
DIMENSIONS 145 X 171 X 45mm

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: aune , x7s
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.