Meny
Din kundvagn

Aune AR5000

Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Ny
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000
Aune AR5000

Aune AR5000 är ett par lättdrivna hörlurar med ultralåg distorsion som levererar en fyllig ljudupplevelse med djup bas och en stor och bred ljudbild.
Hörlurarna är designade att vara lätta och komfortabla med sin totalvikt på 350g.

 • Open Ear Design
 • 50 mm element med MLD membran
 • 28 Ohm (lätta att driva)
 • Ultralåg distorsion
 • Variabelt justerbara för bästa komfort
 • Lättviktsdesign 
 • Patenterat konstruktion
 • Stor och majestätisk närvaro
 • Löstagbar kabel

MLD Driver
AR5000-hörlurarna har ett innovativt MLD-element (Multi-Layer Distributed), en noggrant designad akustisk struktur med kraftig lutning och en patenterad båge för koncentriskt cirkel med resultat ett avslappnat och fylligt ljud, djup och bred ljudbild, en lika bekväm upplevelse som en autentisk återgivning av musikens utsökta textur.

AR5000-hörlurarna är utrustade med två 50mm dynamiskt högtalarelement med en öppen rygg. MLD (Multi-Layer Distributed) membranet ger en balans mellan styvhet och dämpning, vilket ytterligare löser problemet med uppbrott som ofta finns hos stora element. Denna minskning av distorsion över hela frekvensområdet resulterar i hög transparens och ett frekvenssvar som enkelt sträcker sig till 40 kHz, vilket gör att AR5000 kan troget återge även invecklade musikaliska detaljer.

Kraftfull och djup bas
Den nyutvecklade akustiska fjädringen och luftflödessystemet förbättrar linjäriteten i konrörelsen och utjämnar det interna trycket och ljudhastigheten, vilket resulterar i djup och kraftfull bas och en jämn och dynamisk prestanda. Oavsett om det är en spännande symfoni eller ett dånande rock-album, kan AR5000 enkelt återskapa storleken och intensiteten.

Komfortabel design
Den moderna elementtekniken i kombination med den lätta designen, ger en suverän användarupplevelse. Storleken på band och form är justerade till millimetern för att säkerställa en perfekt passform för varje huvudform och undvika känsla av tryck. Öronkåpan är gjord av en andningsbar, akustiskt formande foam och designad för att helt täcka öronen, vilket möjliggör förlängda lyssningssessioner utan obehag.

Lättdrivna hörlurar
Den låga impedansen på 28 ohm förbättrar kompatibiliteten med hörlursförstärkaren. Högkvalitativa bärbara enheter, som Yuki, är redan kapabel att driva AR5000 och leverera imponerande övergripande prestanda. Dessutom utvecklar AR5000 sin förvånansvärt höga potential i kombination med stationära enheter och öppnar upp sig ännu mer för en musikalisk resa.
 • Element: 50mm (dynamisk öppen)
 • Frekvensområde: 5-41800Hz
 • Nominell Impedans: 28 Ohm
 • Känslighet vid 1kHz/1Vrms: 108dB SPL
 • THD vid 1kHz och 100 dB SPL: <0.03%
 • Kabel: 1.5m (löstagbar)
 • Nettovikt hörlurar: ≈350g
 • Totalvikt: ≈1.25kg
 • Tillbehör: Snabbstartguide, 3.5mm hörlurskabel, 6.35mm till 3.5mm adapter

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: aune , aune ar5000 , ar5000 , ar-5000
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.