Ami Musik

AMI: The Audio . Music . Interface Company

AMI International , Inc. grundades med målet att möta efterfrågan på externa hifi enheter, som vi tror är framtiden för ljud. Vi ser betydande marknadstillväxt för datorn som ljudkälla, och det är för den marknaden som vi kommer att införa teknik för att förbättra ljudkvaliteten.
 
Vår första produkt, AMI MUSIK DDH-1 kommer vara den första AMI produkten till den växande gruppen av PC och Mac Laptop användare, speciellt för de som har en dator som en del i sin Hi Fi anläggning.
 
För att uppnå vårt mål att förbättra ljudkvaliteten bortom datorn och dess mindre bra förutsättningar har AMI samlat ett team som har årtionden av tekniskt ledarskap och en väldokumenterad historia av framgång .
 
Vår företagsfilosofi är att "vara passionerad". Dessutom är vi väldigt "öppna" för nya idéer och som ett ungt företag , vi gillar "fart". Alla våra ingenjörer och personal brinner för det vi gör. Vi är ett väldigt öppet företag och en diskussion över lunch eller middag slutar oftast i ett nytt projekt eller en förbättring nästa dag.
 
Vid utformning av en ny produkt, vi ger inte upp "kvalitet". Dock anser vi att alla förtjänar rätten till en bra ljudupplevelse, och därav är "prisvärd lyx" vårt motto.
 
AMI uttalas A-M-I, och står för " Audio . Music  . Interface."
 

 

 

 

 

 

 

 

AMI International Headquarters in Tokyo, Japan

Det finns inga tillverkare att visa.

Loading...