Meny
Din kundvagn

Monoblock slutsteg

Varför ska man ge sig in på att köpa slutsteg vilket i de flesta fall innebär att du även åker på att köpa ett försteg, när du istället kan köpa en integrerad förstärkare som kanske blir billigare? Att köpa ett slutsteg kan vara den enkla och billiga uppgraderingen för att få mer kraft och välljud till högtalarna, om du har lågnivå ut från din stereoförstärkare/receiver. Det finns också en smidighet att köra separerat där du kan byta enskilda komponenter i kedjan, för uppgradering eller kanske för att ändra karaktär på ljudet. Sen så är det ofta ljudlig fördel med att separera komponenterna, så det kraftiga slutsteget inte stör den känsliga förförstärkaren. Det är av en anledning som de mest väljudande anläggningarna har separerade komponenter.

Tillverkare: Icepower
 ICEpower 1200AS2 är en stereo förstärkarmodul med integrerad nätdel.Med 1200AS2 kan du välja om du vill använda båda kanalerna för stereo, men du kan även köra den i mono som syskonmodulen AS1 och då får du hela 1200W tillgängligt i 4ohm.Man kan alltså börja med en modul för att köra i stereo ..
4 990kr
Exkl moms:3 992kr
Tillverkare: NuPrime
NuPrime STA-9 är ett 2 X 120 W klass A+D stereoslutsteg, bryggbar till en 290 W monoförstärkare. Konstruerad med en förbättrad harmonisk krets som efterliknar de mest attraktiva egenskaperna hos ljudet från rörförstärkare utan att drabbas av rörens nackdelar och begränsningar. STA-9:s stora, transpa..
9 990kr
Exkl moms:7 992kr
Tillverkare: NuPrime
NuPrime STA-9X, ett 2 X 130 W klass A+D stereoslutsteg, bryggbar till en 330 W monoförstärkare. Konstruerad med en förbättrad harmonisk krets som efterliknar de mest attraktiva egenskaperna hos rör- och klass A-förstärkare utan att drabbas av deras nackdelar och begränsningar. STA-9X:s frekvensrespo..
14 490kr
Exkl moms:11 592kr
Tillverkare: NuPrime
AMG STA är en ordentligt uppgraderad STA-9, vi rör oss oss i 10-seriens prestanda men med lite annan grepp om återgivningen och fler valmöjligheter då STA går att köra både i stereo och mono.AMG STA består av flera toppmoderna innovationer inom effektförstärkardesign. De klassledande egenskaperna in..
19 990kr
Exkl moms:15 992kr
Xindak XA8800MNE Xindak XA8800MNE
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
XA8800MNE är ett kraftigt slutsteg designad med en separat monokanalstruktur och klass A-negativ återkoppling. Dess tekniska funktioner inkluderar:Ingångsbuffrande förstärkningssteg: Använder en snabb och bredfrekvent förstärkningskrets med korskopplingskompenserande struktur för stabilitet av mittp..
44 900kr
Exkl moms:35 920kr
Xindak PA-1 Xindak PA-1
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
De två PA-1 effektförstärkarna är två kraftfulla audiofil-monoblock med upp till 430W i 4 ohm per kanal, som bara är avsedda för ett mål, ren lyssnarupplevelse med kraft och passion. Dessa ambitiösa mål har uppnåtts genom kompromisslösa komponenter och med högsta kvalitet av material. PA-1 monoblock..
49 990kr
Exkl moms:39 992kr
Tillverkare: NuPrime
NuPrime Evolution Two är ett monoslutsteg i den övre klassen och erbjuder maximal ljudkvalitet.Ett genombrott inom distorsionsminskning - NuPrime kallar tekniken Only Distortion Cancellation (ODC) och har fortsatt att utveckla framtidens klass-D under det senaste decenniet. En typisk återkoppling me..
54 990kr
Exkl moms:43 992kr
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)