Meny
Din kundvagn

Ljudabsorbenter & akustikplattor

Akustiskmaterial är avgörande för att skapa den perfekta lyssningsupplevelsen i alla ljudrum. Oavsett om du bygger en hemmabio, inspelningsstudio eller bara en ljudentusiasts lyssningsrum, är akustiska material avgörande för att minimera reflekterande ljud och efterklang samtidigt som ljudets klarhet och djup förbättras. Med akustiska material som akustiskt skum, tyger, diffussorer och vidare kan du skapa den perfekta ljudmiljön med förbättrad ljudkvalitet och en mer njutbar lyssningsupplevelse.

U.Akustik Panel U.Akustik Panel
Populär
Tillverkare: U.Akustik
 Panel är en kompakt aktustikpanel som hjälper till att absorbera och dels diffusera besvärliga ljudfrekvenser. För att ge dig bästa möjliga ljud i ditt rum. Perfekt för behandling av din studio, hemmabio, hifianläggning och annan ljudmiljö som kan dra nytta av akustisk behandling.Eliminer..
149kr
Exkl moms:119.20kr
Tillverkare: U.Akustik
Phase är en kompakt aktustikpanel som hjälper till att absorbera och dels diffusera besvärliga ljudfrekvenser. För att ge dig bästa möjliga ljud i ditt rum. Perfekt för behandling av din studio, hemmabio, hifianläggning och annan ljudmiljö som kan dra nytta av akustisk behandling.Eliminerar stå..
149kr
Exkl moms:119.20kr
U.Akustik Waffle U.Akustik Waffle
-17 %
Tillverkare: U.Akustik
 Alltför många vet inte att ljudkvaliteten beror inte bara på utrustningens egenskaper och placeringen av högtalarna etc - Kanske viktigast av allt är efterbehandling av rummets egenskaper där utrustningen är installerad.Waffle aktustikpanel hjälper till att diffusera och absorbera besvärliga l..
149kr 179kr
Exkl moms:119.20kr
U.Akustik Grid
Populär
Tillverkare: U.Akustik
 Grid är en specialdesignad aktustikpanel som hjälper till att diffusera och absorbera besvärliga ljudfrekvenser. För att ge dig bästa möjliga ljud i ditt rum.Varje panel har 70 mm tjocklek som är idealisk för att minska stående vågor i din ljudmiljö. Panelen Grid är perfekt för behandling av d..
199kr
Exkl moms:159.20kr
U.Akustik Amplitud U.Akustik Amplitud
Populär
Tillverkare: U.Akustik
Med hjälp av ljudabsorberande panelen Amplitud, baserad på högdensitetsskum kan du åtnjuta ett trevligt, transparent ljud, inte bara i den professionella studion, utan hemma - tack vare en diskret design och utmärkt ljudabsorberande egenskaper.Diffusering och absorbtion i samma panelPanelt..
449kr
Exkl moms:359.20kr
U.Akustik Amplitud Gloss U.Akustik Amplitud Gloss
-6 %
Tillverkare: U.Akustik
  Med hjälp av ljudabsorberande panelen Amplitud, baserad på högdensitetsskum kan du åtnjuta ett trevligt, transparent ljud, inte bara i den professionella studion, utan hemma - tack vare en diskret design och utmärkt ljudabsorberande egenskaper. Gloss har ett yttre plastskikt i hö..
499kr 529kr
Exkl moms:399.20kr
U.Akustik Puls U.Akustik Puls
Populär
Tillverkare: U.Akustik
 Puls - Den akustiska panelen för basproblem, den kombinerar absorption i lågfrekvensområdet och reflektion av ljud med sin frontplatta och dess struktur.Dessa basmoduler fungerar perfekt i alla rum där det finns problem med lågfrekvent efterklang och stående vågor. En tjock akustisk platta i 1..
549kr
Exkl moms:439.20kr
Eli Acoustic - Fussor First
Beställningsvara
Tillverkare: Eli Acoustic
Eli Acoustic Fussor First – en kvalitetspanel designad för Optimal Ljudspridning. Tillverkad av högkvalitativ hårdpressad frigolit, kombinerar denna panel estetisk design med teknisk innovation för att erbjuda en oöverträffad ljudupplevelse.Huvudfunktioner:Matematisk Precision: Varje panel är noggra..
1 590kr
Exkl moms:1 272kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)