Meny
Din kundvagn

Högtalarkablar - Terminerade

Tillverkare: TAGA
Uppgradera ditt ljud med lättanvända och prisvärda högtalarkablar, vilket är en viktigt del för bra ljud. TAGA erbjuder en mängd högkvalitativa högtalarkablar för olika hi-fi- och hemmabiosystem och andra tillämpningar. Azure-högtalarkabeln är idealisk för förstklassiga hi-fi- och hemmabiosystem, oc..
1 190kr
Exkl moms:952kr
Supra Ply 3.4 CombiCon 2x3,4mm 2Banana - 2Banana (par) Supra Ply 3.4 CombiCon 2x3,4mm 2Banana - 2Banana (par)
Populär -6 %
Tillverkare: Supra
Supra PLY 3.4 Combicon - Terminerad högtalarkabel med både banan och spadkontakter.Ply kombinerar låg induktans och tennplättering, vilket ger mycket goda dynamiska egenskaper.  En multitestvinnare och en särklassad högkvalitetskabel.Terminerad med CombiCon Crimp-kontakter, hylsorna är försedda..
1 439kr 1 525kr
Exkl moms:1 151.20kr
Tillverkare: Supra
Supra PLY 2.0 Combicon - Terminerad högtalarkabel med både banan och spadkontakter.Ply kombinerar låg induktans och tennplättering, vilket ger mycket goda dynamiska egenskaper.  En multitestvinnare och en särklassad högkvalitetskabel.Terminerad med CombiCon Crimp-kontakter, hylsorna är försedda..
1 449kr
Exkl moms:1 159.20kr
Tillverkare: Supra
Supra Ply Screened 3.4/S CombiCon - Terminerad högtalarkabel med både banan och spadkontakter.Skärmad version av Ply 3.4Ply kombinerar låg induktans och tennplättering, vilket ger mycket goda dynamiska egenskaper.  En multitestvinnare och en särklassad högkvalitetskabel.Terminerad med CombiCon ..
1 690kr
Exkl moms:1 352kr
Tillverkare: Supra
Supra Rondo 4 x 2.5 Combicon är en mycket tålig och flexibel kabel.Spunna ledare i en kort stigning som ger en reducerad induktans och minskade störfält (magnetverkan) utåt.Supra Rondo är en kabel som ger dynamik, transparens och timing.Dynamiken skapas genom ett snabbt transientsvar, som låter en t..
1 720kr
Exkl moms:1 376kr
Tillverkare: TAGA
Platinum 18-8c är en flätad högtalarkabel bestående av 8 ledare, terminerad med gulpläterade banankontakter.Dess flätade konstruktion har ingen yta eller centrum och frekvensrelaterad fasförskjutning avbryts effektivt. Olika frekvenssignaler distribueras genom olika vägar så de interna störningarna ..
1 790kr
Exkl moms:1 432kr
Tillverkare: Supra
Supra Rondo 4X2.5 Combicon Bi-Wire är en mycket tålig och flexibel kabel.Spunna ledare i en kort stigning som ger en reducerad induktans och minskade störfält (magnetverkan) utåt.Supra Rondo är en kabel som ger dynamik, transparens och timing.Dynamiken skapas genom ett snabbt transientsvar, som låte..
2 095kr
Exkl moms:1 676kr
Taga Platinum 18-16c Taga Platinum 18-16c
Populär
Tillverkare: TAGA
Platinum 18-16c är en flätad högtalarkabel bestående av 16 ledare, terminerad med gulpläterade banankontakter.Dess flätade konstruktion har ingen yta eller centrum och frekvensrelaterad fasförskjutning avbryts effektivt. Olika frekvenssignaler distribueras genom olika vägar så de interna störningarn..
2 590kr
Exkl moms:2 072kr
Supra XL Annorum CombiCon 2Banana - 2Banana (par) Supra XL Annorum CombiCon 2Banana - 2Banana (par)
Populär -9 %
Tillverkare: Supra
Supra XL Annorum CombiCon - högtalarkabel terminerad med Supras CombiCon-kontakter.Kabeln är konstuerad i en Star Quad-konfiguration med en mycket ren 5N-koppar och PP-isolering. Detta ger goda induktansvärden samt sänker strömförträngningen (skin-effekten) effektivt.Single-wire utförande - två kont..
3 145kr 3 449kr
Exkl moms:2 516kr
Supra XL Annorum CombiCon Bi-Wire 2Banana - 4Banana (par) Supra XL Annorum CombiCon Bi-Wire 2Banana - 4Banana (par)
-9 % 3 - 8 dagar
Tillverkare: Supra
Supra XL Annorum CombiCon Bi-Wire - högtalarkabel terminerad med Supras CombiCon-kontakter.Kabeln är konstuerad i en Star Quad-konfiguration med en mycket ren 5N-koppar och PP-isolering. Detta ger goda induktansvärden samt sänker strömförträngningen (skin-effekten) effektivt.Bi-wire utförande - två ..
3 450kr 3 790kr
Exkl moms:2 760kr
Supra XL Annorum CombiCon Bi-Amp 4Banana - 4Banana (par) Supra XL Annorum CombiCon Bi-Amp 4Banana - 4Banana (par)
-9 %
Tillverkare: Supra
Supra XL Annorum CombiCon Bi-Amp - högtalarkabel terminerad med Supras CombiCon-kontakter.Kabeln är konstuerad i en Star Quad-konfiguration med en mycket ren 5N-koppar och PP-isolering. Detta ger goda induktansvärden samt sänker strömförträngningen (skin-effekten) effektivt.Bi-Amp utförande - fyra k..
3 675kr 4 045kr
Exkl moms:2 940kr
Supra Sword Combicon Supra Sword Combicon
Populär -4 %
Tillverkare: Supra
Supra Sword Combicon är en högtalarkabel i High End-klass.Hemligheten är konstruktionen med bifilärlindade litzledare. Kabeln är uppbyggd av 24 isolerade trådar per ledare. 12 av dessa trådar är spirallindade medurs och de resterade 12 moturs. På detta sätt släcks egeninduktansen ut och skineffekten..
3 850kr 3 990kr
Exkl moms:3 080kr
Xindak FS-1 Xindak FS-1
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
  Priset är per par   Kabeln är mycket musikalisk och har en ljudbild med stort djup och bredd. FS-1 är klangmässigt neutral. Den har bra djupbas, mellanregister med härlig kropp och fin upplöst diskant.   Kabeln är konstruerad med hjälp av XINDAKs patenterade sand..
5 990kr
Exkl moms:4 792kr
Supra Sword Excalibur Combicon Pair Supra Sword Excalibur Combicon Pair
Populär -3 %
Tillverkare: Supra
Supra har under 2 års tid försökt att utveckla den ultimata högtalarkabeln, resultatet blev Sword Excalibur.Målsättningen har varit att inte tumma på något, allt ska vara det bästa men fortfarande prisvärd och självklart tillverkad i Sverige. Bifilarlindade litzledare, PE isolering, tvinnad och skär..
10 590kr 10 900kr
Exkl moms:8 472kr
Xindak FS-Silver
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
En högkvalitativ högtalarkabel från Xindak av sandwichmodell med silverlegering. Ett snäpp upp från FS-1 med bättre dynamikegenskaper och ökad detaljnivå. Enkelskiktskonstruktion av 4N silverfolie med isolering av polyeten och polypropen  Priset är per parLängd: 2,5 meterÖvrigt: Kan..
10 900kr
Exkl moms:8 720kr
Xindak FS-Gold
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
Priset är per par   FS-Guld är en högtalarkabel med folieledare, ledarna består av 95% silver och 5% guld. XINDAK använder en speciell smältningsteknik under vakuum för att tillverka dessa ledare. De goda ledarna och den patenterade sandwich formen, teflon och polypropylen som isoleringss..
24 900kr
Exkl moms:19 920kr
Xindak FS-Gold SE
1-2 veckor
Tillverkare: Xindak
Priset är per par   Mr Junyan Ling, the board chairman and chief engineer of Chengdu Xindak Electronic Co. Ltd, graduated from the University of Electronic Science and Technology with a major in Instrumentation.  He then  worked  as an engineer  in the Ministry  o..
34 900kr
Exkl moms:27 920kr
Visar 1 till 17 av 17 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.