Meny
Din kundvagn

Taga Platinum S-100 V4

Taga Platinum S-100 V4
Taga Platinum S-100 V4
Taga Platinum S-100 V4
Ny
Taga Platinum S-100 V4
Taga Platinum S-100 V4
Taga Platinum S-100 V4


TAGA Harmony har helt omdefinierat Platinum-serien, implementerat uppgraderingar i alla viktiga komponenter, som är ansvariga för ljudet, och introducerat helt nya, eleganta och moderna kabinett.


Eftersom musik och ljud handlar om känslor och vad vi känner, lades de flesta ansträngningar på intensiva lyssningstester och noggranna och exakta ljudjusteringar när TAGA byggde Platinum v.4. Platinum v.4-ljudet kännetecknas av den djupa, perfekt kontrollerade och definierade basen, mjukt och rikt mellanregister och tilltalande, detaljerade, kristallklara toppar med mycket öppen och luftig ljudbild.


Priset är per par


NYCKELFUNKTIONER

3:a generationens kabinett som använder styvare struktur och tjockare MDF-väggar för att begränsa oönskade resonanser

Väggtjocklek: 12 mm.

Magnetiska frontskydd - hjälper till att ge högtalarna ett snyggare utseende samt lägre förvrängningar när de tas av.

Avancerat dämpande material för att bättre bryta upp de stående vågorna, sänka resonanser och begränsa distorsion, vilket förbättrar ljudets jämnhet och egenskaper i alla områden.

Vinylfinish av hög kvalitet - mycket hållbar, elegant, imiterar naturlig trästruktur.


2:a generationens TPTTD-I diskanthögtalare (Taga Pure Titanium Tweeter Dome) använder en lätt titanium dome samt en tillägg av en kopparring för att öka och bredda SPL och samtidigt minska förvrängningar och för att ge snabbare och mer exakt rörelse av kupolen som reflekteras i ett mer detaljerat och luftigt ljud.

2:a generationens TWG-I waveguide  - specialiserad hornliknande design av diskanthöljets frontplatta med konkava diffusorer samt kupolmetallgrill hjälper till med jämn och platt spridning av ljud in och utanför elementets axel. I den senaste utgåvan har formen och djupet designats om för att tillåta bättre flöde av ljudström och ännu bredare spridning vilket hjälper till att bygga en mer tredimensionell och naturlig ljudbild. Att minimera antalet komponenter innebär bättre strukturell styvhet, lägre förvrängningar och resonanser.3:e generationens TPACD-II bas-mellanregister (Taga Pure Aluminium Cone Drivers) - styvt aluminiumchassi med ultrasnabb rörelse ger mjuk, rik och mycket naturlig mellanregisterfrekvens samt djup, exakt och detaljerad basprestanda.

TRCS - Taga Reversed Cone Surround ger stabilare, snabbare och större omfång av konrörelser som reflekteras i högre dynamik och mer exakt och neutralt ljud.


Ogrodnik crossover - Platinum v.4-seriens prestanda styrs av Ogrodnik delningsfilter. De är speciellt och personligt designade och konstruerade av en välkänd polsk högtalardesigner och ljudpressrecensent Arek Ogrodnik.

Det används ett minimalt antal högkvalitativa och noggrant utvalda komponenter i högpass- och lågpassöverkorsningssektionerna för att säkerställa bästa neutralitet, för att hantera enorma mängder kraft och för att ge största precision.DesignSurround, Bipolar
2-way, 4 drivers
TLIE-II enclosure
Crossover point: 4kHz
Power handling20 - 180W (recommended amplifier power)
135W RMS
Frequency response38Hz - 40kHz
BassreflexBottom single
Impedance6ohm
Sensitivity88dB
High-frequency driver2 x 25 mm (1”), TPTTD-I, TWG-I
Bass-Midrange driver2 x 133 mm (5.25"), TPACD-II, TRCS
Features / accessoriesMagnetically mounted grills
Wall mount
Dimensions (H x W x D)Enclosure (incl. grills): 31 x 31 x 18 cm
[check drawings for details]
Weight5.4 kg / pc.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.