Meny
Din kundvagn

Taga Platinum F-120 V.4

Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare
Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare
Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare
Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare
Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare
Ny
Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare
Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare
Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare
Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare
Taga Platinum F-120 V.4 - Golvhögtalare

Platinum har alltid ansetts vara den viktigaste högtalarserien i TAGAs premiumkategori.
TAGA menar att eftersom musik och ljud handlar om känslor och vad vi upplever, lades de flesta ansträngningar på intensiva lyssningstester, noggranna och exakta ljudjusteringar när Platinum v.4 byggdes. Platinum v.4-ljudet kännetecknas av den djupa, perfekt kontrollerade och definierade basen, mjukt och rikt mellanregister och tilltalande, detaljrik, kristallklar topp med mycket öppen och luftig ljudbild.

 • 2st uppsättningar TAGA TSK-01 Spike support kit ingår vid köp (värde 358:-)

Priset är per par.


 • Konstruktion: 3-vägs golvhögtalare med 5 element
 • Delningsfrekvenser: 650Hz, 3,7kHz
 • Effekthantering: 20-280W (rekomenderad förstärkareffekt 210W)
 • Frekvensområde: 28Hz-40kHz
 • Känslighet: 93dB
 • Impedans: 4ohm
 • Diskant: 1st 25mm (1") 
 • Mellanregister: 1st 165mm (6,5")
 • Bas: 3st 165mm (6,5") 
 • Mått (HxBxD): 110 x 22 x 38 cm
 • Vikt: 26kg

Levereras med:

 • Pressgjutna aluminiumfötter med spikes för en hög isolering mellan högtalarna och golvet, som bidrar till bättre definition och kontroll över basen. 
 • Magnestiska elementskydd

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.