Meny
Din kundvagn

Quadral Qube 12

Quadral Qube 12
Quadral Qube 12
Quadral Qube 12
Quadral Qube 12
Quadral Qube 12
EJ I LAGER
Quadral Qube 12
Quadral Qube 12
Quadral Qube 12
Quadral Qube 12
Quadral Qube 12

 

När du vill kunna "känna" dina favoritfilmer och inte bara titta och lyssna på dem. QUBE 12 har en fantastisk kapacitet tack vare sitt 12" långslagiga baselement och en rejäl 500 Watt förstärkare. Kombinationen ger brutal kraft och perfekt kontroll över de djupaste oktaverna. Den gigantiska magneten håller den kraftfulla basen i schack med otrolig precision. Qube 12 kombinerar optimal och stabil bas med hög dynamik. Även utrustad med XLR-kontakter för proffessionell inkoppling.

 

 

Type active subwoofer
Design principle bass reflex, downfire
Nominal/music power (W) 500/600 W
Frequency response (Hz) 20...200 Hz
Crossover frequency (Hz) 50...200 Hz variable
Woofer 320 mm Ø
Input sensitivity (mV) 250 mV
Standby connection 0,5 Watt
Phase 0...180°
Supply voltage (V) 115/230 ~ switchable
Size (w x h x d) in cm 500 x 404 x 493 mm
Weight in kg 27,54 kg
   

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: quadral , qube
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.