Meny
Din kundvagn

Demo - NuPrime Omnia S1

Demo - NuPrime Omnia S1
Demo - NuPrime Omnia S1
Demo - NuPrime Omnia S1
-68 %
Demo - NuPrime Omnia S1
Demo - NuPrime Omnia S1
Demo - NuPrime Omnia S1

Den renodlade hifi-streamern Omnia S1 är baserad på Android och är tänkt att agera knytpunkt för den digitala musiksamlingen. Med lokalt musikbibliotek där S1 automatiskt läser in all media som är kopplat till den, och online streaming via Tidal med flera. S1 är en renskalad streamer med digitala utgångar, däribland I2S anslutning som kan skicka ut en upplösning på 768K och DSD1024.
S1 syns på nätverket som en DLNA server, så valet är fritt vilken app man väljer för streaming. Vi rekommenderar dock varmt BubbleUPnP eller Hifi Cast, enkelt handhavande där du även kör Tidal i full kvalitet till S1.

Demo, finns några små skönhetsfel. 6-mån garanti.

OBS! i senaste mjukvaruuppdateringen har man gått över till Linux: Så för att uppdatera till senaste följ denna instruktion: Klicka Här.
Vi skickar med USB-kabeln man behöver ;)


Omnia S1 är en specialbyggd streamer som fungerar både som server och mottagare för din digitala ljudsamling. Både servern och rendern är DLNA/UPnP-kompatibla, vilket ger flexibilitet att strömma musik lagrad på Omnia S1 till andra DLNA/UPnP-kompatibla rendernätverk; och även strömma musik från andra DLNA/UPnP-kompatibla servrar till Omnia S1. Du kan välja att använda vilken DLNA/UPnP-kompatibel styrprogramvara som helst (t.ex. Bubble UPnP) med Omnia S1.
Eftersom Omnia S1 är en digital transport utan de rörliga delar som ett skivbaserat system har, överträffar prestandan de flesta CD-transporter. Den dedikerade firmware som är utformad för uppspelning med låg latens möjliggör en överlägsen kvalitet jämfört med typiska PC- eller ARM-baserade erbjudanden.

Den inbyggda programvaran som används för Omnia S1 är baserad på operativsystemet Linux Debian. En anpassad hårdvara har utvecklats som används för att skicka bitperfekt digitalt ljud via de digitala utgångarna. Den möjliggör även uppspelning av Hi-Res PCM-ljud, DSD(DoP) och I2S via en kompatibel DAC.

Funktioner för hårdvara:

 • ARM CPU och firmware hanterar 32-bit/768kHz och DSD1024-avkodning av alla tillgängliga musikformat.
 • Ljudbearbetning frikopplad från CPU: För att isolera ljudbearbetningen från prestandaförsämring på grund av hög CPU-användning eller signalavbrott på grund av trådlös överbelastning, arbetar Omnia Audio Processor Unit (OAP Unit) oberoende av CPU och tillhandahåller caching av digital musik och eliminerar helt jitter.

Fördelar med Omnia S1
Strömma extremt högupplöst musik med samplingsfrekvenser från PCM 32 kHz till 768 kHz och DSD64 till DSD512 (på I2S-utgången).  Optiska och koaxiala utgångar är begränsade till PCM 192 kHz och DSD 64.
Spela upp streamingtjänster och andra medieappar på den lokala enheten, utan behov av en smartphone-kontroller.
Anmärkning om användning
Växla mellan Local Play & Renderer Play för Omnia S1 - Om en fjärrstyrd DLNA-kontroll styr Omnia S1 för att ta emot strömmande musik, låser den Omnia S1. Lokal uppspelning kommer inte att vara möjlig förrän fjärrkontrollen har släppt Omnia S1.

Spela upp högupplöst musik direkt på Omnia S1 - Använd en DLNA-kompatibel app (t.ex. BubbleUPnP) på en mobil enhet som styrenhet för att bläddra i musikbiblioteket på Omnia S1 och ”strömma” till Renderer som finns på samma Omnia S1 eller en annan Omnia S1 på distans. Den här uppspelningsmetoden ger bäst prestanda och är den rekommenderade användningen av Omnia S1.

Streaming från Omnia S1 - Använd NuPrime Omnia Receiver-appen för att streama från en Omnia S1 till en eller flera Omnia WR-2 i en en-till-en- eller flerrumskonfiguration.


Specifikationer:

 • USB 3.0-port för användning av hårddisk och systemuppgradering
 • Koaxial utgång (PCM upp till 192 kHz och DoP-format DSD64)
 • Optisk utgång (PCM upp till 192 kHz och DoP-format DSD64)
 • I2S-utgång (PCM 32K till 768K, DSD64 till DSD512)
 • HDMI-utgång för display (endast video)
 • 4 X USB 2.0-portar för mus, tangentbord, WiFi-dongle och hårddisk.
 • RJ45 ethernet-port
 • Återställningsknapp för mjukvara
 • Mått: 281mm x 235mm x 55mm
 • Vikt: 3 kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: nuprime , omnia
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.