Meny
Din kundvagn

DEMO - Xindak FA-Gold

DEMO - Xindak FA-Gold
UTGÅTT UR SORTIMENT!

 

FA-Guld är toppmodellen bland XINDAKs signalkablar. Detta är high-end signalkablar utan kompromisser. God dynamik och djup bas med varmt, rikt mellanregister och härligt upplöst diskant. Ljudbilden är naturlig, bred och tredimensionell. 

Uppbyggnaden är som FA-1 med spiraltvinnade folieledare (men av än bättre kvalitet och storlek).
 
Utdrag från test av Roy Ervin Solstad Fidelity 5/2006:
"Här får du både upplösning och fyllighet. En otrolig nerv, ett magiskt lugn och storleken på ljudbilden karakteriserar denna kabel"
 
Signalledarna i FA Guld består av tre stycken foliskikt som är en legering av ca 95% silver och ca 5% guld. Dessa är spirallindade och täckt med ett isolerande skikt av polyeten. Returledaren består av flera trådar, legering (95% silver och 5% guld) och 5N monokrystalliserade syrefria koppartrådar som också är spiraltvinnade och ligger i ett isolerande och dämpande skikt av polyeten. Runt returledaren finns skärmen som är gjord av silverplätterad syrefri koppar. Träringarna fungerar som en vibrationsdämpning. Det yttre materialet är nylonklädd mjuk PVC. RCA-kontakter av högsta kvalitet från WBT.
 

Längd: 0,8 meter
 
Övrigt: Kan beställas i valfri längd

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: xindak , fa-gold
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.