Meny
Din kundvagn

TAGA PC-7000 Strömrenare

TAGA PC-7000 Strömrenare
TAGA PC-7000 Strömrenare
TAGA PC-7000 Strömrenare
TAGA PC-7000 Strömrenare
TAGA PC-7000 Strömrenare
Ny
TAGA PC-7000 Strömrenare
TAGA PC-7000 Strömrenare
TAGA PC-7000 Strömrenare
TAGA PC-7000 Strömrenare
TAGA PC-7000 Strömrenare

PC-7000 tar din musiklyssning till en högre nivå och agerar som en buffer mellan uttaget och din elektronik. Skydd mot spikar och orenheter ökar livslängden på din elektronik, samt ger elektroniken möjlighet att presterara bättre då den får jobba med en renare spänning. Med resultat som ökad svärta, förbättrad närvaro etc.

 • Desktop version av PC-5000
 • 8-uttag, 4st switchade (strömbrytare på front),  och 4st icke switchande som alltid har spänning när strömsladden är i
 • Voltmätare
 • Fasdetektion
 • Rejäl ringkärlstransformator (uttag grupp II)
 • Spik- och överspänningsskydd för att skydda mot orenheter på nätet (skyddar mot blixtnedslag indirekt infört i elnätet)

Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till exempel radiofrekvensstörningar (RFI) elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater som är anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditioneringsapparater, datorer etc.). Dessa störningar produceras inte bara i ditt hus eller på kontoret utan av alla apparater i din byggnad och långt bortom dina väggar. Denna "smutsiga" elektricitet kan ha en negativ inverkan på ditt audio-videosystem. Därför är det lönt att tillsammans med bra strömkablar använda nätfilter av hög kvalitet.

PC-7000s uttag är uppdelade i fyra grupper och är anpassade till följande utrustning:
 • Grupp I (3A max) och Grupp II (1A max): DAC, Musikstreamers, Mediaspelare, Bluetoothmottagare, CD / DVD / Blu-ray spelare, Skivspelare, Radio Tuners
 • Grupp III (5A max) och Grupp IV (5A max): AV / Stereo Försteg, Skivspelare, Hörlursförstärkare, Slutsteg, Stereoförstärkare, AV ReceiverSpecifikationer:
 • Design: Spänningsfilter med isolationstransformator
 • Uttag: 8st
 • Max effekt: 14A, 34500W (totalt för alla Schuko-uttag)
 • Ljudfilter: -10dB ~ 55dB (2 - 100MHz)
 • Max överspänningsström: 4500A
 • Max peak volt: 3000V
 • Funktioner: Överspänningsskydd, Fasdetektor med polaritet-switch, Spänningsindikator
 • Medföljande tillbehör: Schuko-IEC C13 nätsladd
 • Strömförbrukning: 0.1W< (utan några externa enheter anslutna)
 • Mått (H x B x D): 110 x 430 x 330 mm
 • Vikt: 8.4 kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: taga , tpc , lorad , taga harmony , harmony
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.