Meny
Din kundvagn

Taga TRI-200 0.5m

Taga TRI-200 0.5m
Taga TRI-200 0.5m
Taga TRI-200 0.5m
Taga TRI-200 0.5m
Taga TRI-200 0.5m
Taga TRI-200 0.5m

Eftersom musiksignaler är kontinuerliga strömmar av analog data, finns det ingen chans att ersätta någon saknad del av ljudsignalen i händelse av avbrott eller fel under överföring via en RCA-kabel. Det är avgörande att använda högklassiga analoga RCA-kablar som bevarar mer information och avsevärt förbättrar ljudkvaliteten.
Tack vare Tagas specifika design med högkvalitativa material (4N syrefri kopparledare, guldpläterade rena kopparkontakter) är TRi-200 en högpresterande RCA-kabel med mycket låg kapacitans och induktans.
Detta bidrar till en kabel som inte påverkar signalfödet i någon frekvens.

Ljudet är klart och neutralt med stram, kraftfull bas och ett rikt mellanregister med ultratydliga och luftiga höga toner.

  • Material: Flätad 99,99 % syrefri koppar med ultrahög renhet 1,3 mm [16AWG]
  • Isolering: Ultraeffektiv PFE-isolering, PVC + Nylon strumpa 
  • Skärmning: Dubbelskärmad kabel med en inre skärming av ett elektriskt ledande kolskikt och en yttre skärm bestående av en flätad 99,99 % syrefri koppar (144 trådar x 0,12 mm)
  • Kontakter: Guldpläterade kopparkontakter
  • Längd: 0.5m

Priset är per par

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.