Meny
Din kundvagn

Taga TRI-100 (2023) 1m

Taga TRI-100 (2023) 1m

Denna högkvalitativa kabel är designad för att leverera exceptionell prestanda till ett överkomligt pris, vilket gör den till ett utmärkt val för budgetmedvetna audiofiler.
Tri-100 har RCA-kontakter av högsta kvalitet som är guldpläterade för att ge en säker och pålitlig anslutning. Kontakterna är också utformade för att minska signalförlusten och minimera störningar, vilket säkerställer att din ljudsignal förblir tydlig och fri från distorsion.

Själva kabeln är gjord av högkvalitativa material och har en dubbelskärmad design som hjälper till att eliminera brus och störningar. Resultatet är en kabel som ger exceptionell ljudkvalitet med minimal distorsion, så att du kan njuta av din musik, filmer och annat ljudinnehåll till fullo.
Tri-100-2023 är också mycket flexibel, vilket gör den enkel att dirigera och installera även i de mest utmanande miljöer.

Sammantaget är denna prisvärda signalkabel ett utmärkt val för alla som letar efter en högkvalitativ, pålitlig kabel som "won`t break the bank". Oavsett om du är en musikälskare, en filmfantast eller bara vill uppgradera ditt hemmabiosystem, kommer Tri-100 säkerligen att överträffa dina förväntningar.

  • Material: Flätad 99,99 % syrefri koppar med ultrahög renhet 0,8 mm [22AWG]
  • Isolering: Ultraeffektiv PFE-isolering, PVC + Nylon strumpa 
  • Skärmning: Dubbelskärmad kabel med en inre skärming av aluminium och en yttre skärm bestående av en flätad 99,99 % syrefri koppar (64 trådar x 0,12 mm)
  • Kontakter: Guldpläterade kopparkontakter
  • Längd: 1m

Priset är per par

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.