Meny
Din kundvagn

Taga TCW-680

Taga TCW-680
Taga TCW-680
Taga TCW-680
Taga TCW-680

TCW-seriens högtalare ger överlägsen ljudprestanda till fantastiska prisnivåer. De utnyttjar mycket hård och stark formsprutad polymer chassi, som minimerar distorsion, vibrationer, resonanser och specialiserade fästen som gör installationen mycket enkel.
Alla högtalare är konstruerade för musik och hemmabiosystem eller kommersiella tillämpningar.

De senaste tilläggen till TCW-serien, som är kodade med nummer 80 i slutet av modellnamnen, nyttjar en honeycombstruktur i fronten för att ytterligare styva högtalarchassit och ge bättre spridning på ljudet. ,
Låg profilram och magnetiskt monterade galler gör att högtalarna nästan försvinner i ett rum. 

Numera är förväntningar från moderna vägg och tak högtalare höga, inte bara bra ljud men samtidigt mindre synlighet, TCW-modellerna har både och!
Ljudet är klart, naturligt, dynamiskt och ger bred spridning över lyssningsområdet, och tack vare smala ramar är det svårt att upptäcka högtalarna i vägg och tak.
 
Den genomtänkta designen underlättar installationer tack vare smart design:
 • Mycket tunt chassi för att tillåta installationer även på grunda platser
 • TIMPC - TAGA formsprutade polymerchassi med honeycombstruktur är mycket styvt och starkt för att minimera förvrängningar, vibrationer eller resonanser. Ytterligare gummibeläggning styvar chassit ytterligare och förbättrar ljudprestandan
 • TEI – TAGA Easy Install monteringsfästen är extremt enkla och säkra att installera. ABS-klämmorna är i en synlig blå färg för att underlätta installationen på mörka platser
 • TSLB – TAGA Super Low-profile Bezel-grillar är magnetiskt monterade och målbara. De är estetiska och försvinner praktiskt taget i taket eller väggen
 • +/- 3dB diskantomkopplare kompenserar för högtalarpositionering och rumsavvikelser
 • Rikningsbar diskant för kunna att rikta diskanten mot lyssningspositionen
 • TEC - Taga Easy Connection: högkvalitativa terminaler som klarar högtalarkablar upp till 5,25mm2 och de mest populära typer av kontakter (bananer eller stift)

Specifikationer:
 • Design: 2-väg
 • Diskant: 25 mm (1”) TPTTD, riktningsbar, ±3dB diskantomkopplare
 • Bas/Mellanregister: 133 mm (5.25”) Kevlar®
 • Effekt: 75W RMS (100W max)
 • Frekvensomfång: 42Hz - 20kHz
 • Impedans: 8 ohm
 • Känslighet: 90dB
 • Dimensioner (H x B x D): 267 x 175x 75 mm
 • Minsta monteringsdjup: 75 mm
 • Monteringshål: 245 x 153 mm
 • Vikt: 1.25 kg styck
 • Finish: Vit (Övermålningsbar front)

OBS! Priset är per styck

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.