Meny
Din kundvagn

Taga TCW-480R Slim

Taga TCW-480R Slim
Taga TCW-480R Slim
Taga TCW-480R Slim
Taga TCW-480R Slim
Taga TCW-480R Slim
Taga TCW-480R Slim

TCW-480R är för dig som inte har så stor plats i taket. TCW-480R bygger endast 6,5 cm och passar således de flesta installationer. Här har man lyckats utnyttja utrymmet ordentligt och samtidigt rymma ett stort 6,5" element som är kapabel till bas under 50Hz.

TCW-serien ger överlägsen ljudprestanda till fantastiska prisnivåer. Den använder ett mycket styvt och starkt formsprutat polymerchassi som minimerar distorsion, vibrationer och resonanser och specialiserade monteringsfästen som gör installationen mycket enkel.
Högtalarna kan användas i ljud- och hemmabiosystem såväl som i kommersiella tillämpningar.

Superlåg profilram, magnetiskt monterad grill gör att högtalaren nästan försvinner i rummet.
Nuförtiden är förväntningarna från moderna installationer högtalare inte bara det fantastiska ljudet utan mindre synlighet på samma gång. Med TCW-480R SLIM högtalare har du båda!

Ljudet är klart, naturligt, dynamiskt och ger bred spridning i hela lyssningsområdet, och tack vare smala ramar är det svårt att se högtalaren monterad i väggen eller taket!

Specifikationer:
 • Design: 2-väg
 • Diskant: 13 mm (0.5”) PEI (±3dB diskantomkopplare)
 • Bas/Mellanregister: 165 mm (6.5”) Kevlar®
 • Effekt: 75W RMS (100W max)
 • Frekvensomfång: 42Hz - 20kHz
 • Impedans: 8 ohm
 • Känslighet: 90dB
 • Dimensioner: 234 x 67 mm
 • Minsta monteringsdjup: 65 mm
 • Monteringsdiameter: 204 mm
 • Vikt: 1.05 kg styck
 • Finish: Vit (Övermålningsbar front)

OBS! Priset är per styck

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.