Meny
Din kundvagn

Taga TAV-607C

Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C
Taga TAV-607C

TAGA TAV-C fixar dialogen med detaljerade och fylliga höga frekvenser i kombination med ett öppet och naturligt mellanregister idealisk för att återge filmljudspår och flerkanalig musik med verklighetstrogen dynamik och klarhet. Den nya generationens Audio-Video-serie är inte en utveckling av sina föregångare - det är ett helt nytt tillvägagångssätt för design och ljud för denna linje och stärker ytterligare sin position i prisvärdhet.
”Den överaskar dig med ett sammanhängande, harmoniskt och imponerande ljud som förknippas med mycket dyrare och mer raffinerade högtalare.”
HifiClass 
Som alltid fokuserade TAGA mest på intensiva lyssningstester och ljudjusteringar snarare än på att skapa perfekta specifikationer på papper eftersom musik och ljud i allmänhet handlar om känslor och passion.  
Slutresultatet blev en centerhögtalare som erbjuder ett mjukt och fylligt mellanregister och ett tilltalande, detaljerat och kristallklart diskantljud samt en mycket öppen och luftig ljudbild, vilket är så viktigt när det gäller flerkanalig musik och film. 

 • Andra generationens TLIE-I-kabinett (Taga Low Interference Enclosures) - styvare struktur för att begränsa oönskade resonanser: tjockare 18 mm MDF-frontbaffel.
 • Nytt högkvalitativt dämpningsmaterial för att bättre bryta upp stående vågor, sänka resonanser och begränsa distorsioner, vilket förbättrar ljudets jämnhet och egenskaper i alla intervall. 
 • Uppgraderad 1” (25 mm) silk dome-diskant med överdimensionerad Φ70-magnet, ferrofluidkylning och kraftig kopparspole kan hantera hög effekt och dess prestanda är mycket exakt, klart, mjukt, detaljerat och luftigt ljud.
 • 2:a generationens TWG-I-diskantfrontplatta (Taga WaveGuide) - specialiserad hornliknande design av diskantfrontplattan som hjälper till med jämn och plan spridning av ljudet i och utanför elementets axel. I den senaste utgåvan har formen och djupet omarbetats för att ge bättre ljudflöde och ännu bredare spridning, vilket bidrar till att skapa en mer tredimensionell och naturlig ljudbild. Minimering av antalet komponenter innebär bättre strukturell styvhet, lägre distorsioner och resonanser.
 • Uppgraderat 102 mm (4") bas-mellanregisterelement - ultralätt polypropylenkon med elastisk gummiupphängning ger snabb rörelse och jämn, fyllig och mycket naturlig frekvensåtergivning i mellanregistret. Den kraftiga talspolen och Φ70-magneten tål höga temperaturer och hög strömtillförsel. Det platta dammskyddet främjar luftflödet och jämnar ut frekvensåtergivningen.
 • Väggfästen - fabriksmonterade väggfästen ger möjlighet till enkel och snabb installation på väggar eller andra strukturer.


Specifikationer:

 • Design: 2-vägs, sluten konstruktion
 • Diskant: 25 mm (1"), tygdome
 • Bas/Mellanregister: 2 x 102 mm (4”)
 • Effekt: 50W RMS, 20 - 100W (rekommenderad förstärkareffekt)
 • Frekvensomfång: 55Hz - 25kHz
 • Impedans: 6 ohm
 • Känslighet: 88dB
 • Mått (H x B x D): 165 x 430 x 145 mm
 • Vikt: 3,8 kg

Priset är per styck.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: taga , tav , taga harmony , harmony
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.