Meny
Din kundvagn

TAGA PF-400USB Strömfilter

TAGA PF-400USB Strömfilter
TAGA PF-400USB Strömfilter
TAGA PF-400USB Strömfilter
TAGA PF-400USB Strömfilter
TAGA PF-400USB Strömfilter
TAGA PF-400USB Strömfilter

 

  • 4st jordade uttag
  • Spänningsfilter
  • Överspänningsskydd
  • Spänningsmatning/laddning via USB.

 

Elnätet i våra hem eller på arbetsplatser utsätts för olika störningar till exempel elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditionering, datorer etc.). Dessa störningar orsakas inte bara inne i ditt hus eller kontor utan av alla apparater i din byggnad eller till och med utanför den och kan skilja sig åt på vilken tid på dygnet eller veckan då trafiken på elnätet ändras. Alla dessa störningar som vi kallar brus kan komma in i din AC-ström och störa ditt system.

Denna "smutsiga" elektricitet kan ha en negativ effekt på ditt audio-videosystems prestanda.


TAGA Harmony spänningsfilter är ett utmärkt sätt att begränsa det negativa bruset och att isolera ditt system från den förorenade strömmen.

Tack vare PF-400 kommer du att kunna njuta av en bättre kvalitet på din ljud- och videoutrustning.

Den förorenade elektriciteten har också en negativ inverkan på interna kretsar och strömförsörjning av din utrustning, och eftersom PF-400 filtret fungerar som en buffert mellan vägguttaget och din utrustning så hjälper PF-400 till att öka livslängden på de anslutna komponenterna.Den inbyggda USB-kretsen kan användas för att driva mindre streamers och liknande samt ladda olika enheter som smartphones etc.

Den avtagbara Schuko-IEC C13 strömkabeln ger möjlighet att uppgradera systemet med en förstklassig audiofil strömkabel när som helst.


Design Strömbrusfilter med USB-laddning
Uttag 4 filtrerade – Schuko typ
Total maximal effektbelastning 10A, 2500W (totalt för alla Schuko-uttag)
Ljudfilter >-10dB (2–100MHz)
Max överspänningsström 4500A [8/20µs – en gång]
Max spik volt 1200V
Max klämvolt 775V [8/20µs]
Max energi 148J [10/1000µs]
105,8J [2ms]
Funktioner / tillbehör Överspänningsskydd
2 x USB-A laddningsport [DC 5V, max total belastning 2,1A för båda portarna]

Schuko-IEC C13 nätsladd
AC-ström/strömförbrukning 230V~240V 50/60Hz
≤0,5W (utan några externa enheter anslutna)
Mått (H x B x D) 5,5 x 6,9 x 43,1 cm
Vikt 0,8 kg/st.

 

Funktioner / tillbehör Överspänningsskydd
2 x USB-A laddningsport [DC 5V, max total belastning 2,1A för båda portarna]

Schuko-IEC C13 nätsladd

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.