Meny
Din kundvagn

Sonic Design Dämpkuddar 4-pack

Sonic Design Dämpkuddar 4-pack
Populär
Sonic Design Dämpkuddar 4-pack
  • Lagerstatus: I Lager
148kr
Exkl moms: 118.40kr
2 eller mer 138kr
3 eller mer 130kr

Tillgängliga alternativ

 
Upplev ljudet som det var menat att höras med Sonic Design dämpfötter. Dessa högpresterande dämpfötter är särskilt utformade för att minimera oönskade vibrationer och resonanser i högtalare, skivspelare, förstärkare och andra ljudkomponenter. Med en sofistikerad och robust design ger Sonic Design dämpfötter en oöverträffad ljudklarhet och precision
En högtalarfots uppgifter är att få högtalaren att stå så still som möjligt och att överföra så lite vibrationer som möjligt till golvet och övriga föremål i rummet. Detta är svårt att uppnå och här finns stora förbättringar att hämta jämfört med dagens standardlösningar, det är här Sonic Design Dämpfötter kommer in.

Vilka skillnader ger dessa fötter i praktiken? Kan man verkligen höra någon förbättring?
Med Sonic Design dämpfötter uppnås en kraftig minskning av lådans rörelser. Det märks tydligt om man håller ett finger löst mot överdelen av en högtalarlådas framsida att den vibrerar mycket mindre när man spelar.
Resultatet blir att ljudet frigör sig bättre från högtalarna, det blir en större ljudbild, och anläggningen får en renare klang med hörbart lägre distorsion. 
En annan effekt är att de minskade vibrationerna i golvet även minskar störningar till grannarna i huset.

Sonic Design dämpfötter finns i flera olika viktklasser för att fintrimmas till just ditt ändamål. De kan användas till alla typer av högtalare, även till subwoofers, surroundhögtalare och elektronik


Sonic Design dämpfötter för CD/DVD/BluRay-spelare och andra HiFi-apparater ger:

  • Minimerad vibrationsöverföring.
  • Mindre risk för mikrofoni.
  • Minskad känslighet för stötar.
  • Bättre förutsättningar för att felfritt avläsa skivorna.


Storlek på fötter:

  • Storlek 4-12 Kg: 25 x 12,5 mm (diameter x höjd)
  • Storlek 12-28 Kg: 36 x 12,5 mm (diameter x höjd)
  • Storlek 28-50 Kg: 45 x 12,5 mm (diameter x höjd)
  • Storlek 50-100 Kg: 36 x 12,5 mm (diameter x höjd)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: sonic , sonic design , design
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.