Meny
Din kundvagn

Swans 2.6F


Tillfälle på ett par riktigt häftiga Swans högtalare som är sparsamt använda och i jättefint skick.
Inköpta -2015 och på grund av brist på utrymme har de stått oanvända senaste 5-åren. Uppskattad total speltid på några hundra timmar.
Ingår i köpet: Swans original högtalarkablar och högtalarskydd,  samt surroundförstärkare Seeker AI-70 6x150W RMS @8ohm, 28kg tung.

OBS! Säljes för kunds räkning. Endast hämtning p.g.a. storlek och vikt. Finns i Dalarna.
Nypris idag 85,000:- inkl.moms för Swans 2.6F


Swans 2.6F är högtalare från Swans Ultimate serien, baserad på Swans finaste teknologi. Linjekällan hos 2.6F ger möjlighet till höga ljudtryck med väldigt låg distorsion.
Finishen är exklusiv med exotisk trä-fanèr och flera lager pianolack. Varje front-högtalare är utrustad med 8st banddiskanter och 8st dome mellanregister placerad i en aluminium baffel tillsammans med 2st 6.5” bass/mellanregister element för att skapa en äkta linjekälla. För att säkerställa att 2.6HT har tillräckligt med lågbas prestanda finns det en inbyggd 10" subwoofer i varje front-högtalare som drivs av ett slusteg på 150wRMS, du får rejäl kraft i basen så lågt som under 25hz.

Linjekonfigurationen har många fördelar, du får en högtalare som spelar väldigt avslappnat och har fina dynamiska egenskaper. Du får mindre resonanser och utsläckningar då det är fler element som strålar, linjekällan bidrar också till minimalt med golv- och takreflektioner. 

Swans 2.6HT är designat för rum kring 20kvm och större. Ljudåtergivningen är högklassig i alla avseenden, väldigt musikalisk högtalare som har fin balans med stor inbjudande ljudbild, detta är riktig High-EndPriset är per par.


Teknisk Data:

 • Serie Swans Ultimate Flagskepp
 • Modell Swans 2.6 full range högtalare
 • System Typ 3-vägs 4:e ordningen basreflex med 1 aktiv sluten subwoofer
 • Element konfiguration Bas: L6-4R×2 (6.5")
 • Mellanregister: DMO×8 (50mm)
 • Diskant: RT1.3×8 (banddiskanter)
 • Frekevens omfång 25Hz ~ 20kHz
 • Harmonisk distorsion 62Hz ~ 20kHz ≤1%(2.83V/1m)
 • Känslighet 89dB
 • Impedans
 • Effektålighet 10 ~ 240W
 • Höjd 125cm, Bredd 58cm topp, 65cm vid foten. Djup 45cm i botten, sen blir den smalare och smalare uppåt.
 • 63kg per styck

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.