Meny
Din kundvagn

Onkyo TX-NR7100


Onkyo TX-NR7100 9.2 är perfekt för att skapa en fullfjädrad hemmabio-kväll. Med Dirac Live® Room Correction erbjuder den förbättrad musikalisk scenografi, tydlighet, dialog och djupare bas.

Med bi-direktionell Bluetooth-teknik kan du strömma ljud i två riktningar. Du kan alltså skicka ut ljudet till Bluetooth-hörlurar, perfekt när man inte vill störa andra. Skulle nätverk saknas hemma kan du på vanligt vis streama din musik trådlöst via Bluetooth.


Klipsch Optimize Mode

För att få det mest dynamiska ljudet, integrerar TX-NR7100 lätt dina Klipsch Reference och Reference Premiere-högtalare med Klipsch Optimize Mode.. Klipsch och Onkyo samarbetar för att implementera de exakta delningsfrekvenserna för nya Reference Premiere-serien. Nu kan du enkelt välja vilken modell av högtalare du ska använda för varje enskild kanal, och den optimala delningsfrekvensen kommer att appliceras automatiskt. 


 • Effekt: 9 x 170 watt (6 ohm, 1 kHz, 1% THD, 1 kanal). 2 x 100 watt (8 ohm 20 Hz–20 kHz, 0.08% THD)
 • Digitala ingångar: 7 x HDMI (varav 3 HDMI 2.1), 1 x optisk, 1 x koaxial, 1 x USB, Ethernet, Bluetooth, DAB/DAB+ radio
 • Digitala utgångar: 2 x HDMI (Main med eARC/ARC + SUB/Zone 2), Bluetooth
 • Analoga ingångar: 6 x stereo RCA, 1 x Phono (MM), 1 x komponent, 2 x komposit, FM-radio, RS-232C
 • Analoga utgångar: Front Pre-Out, 2 x subwoofer, stereo line out/Zon2/B, hörlursutgång, trigger
 • D/A-Omvandlare: 24bit/192kHz
 • Inbyggd dekoder: Dolby Atmos, IMAX Enhanced, DTS:X, Dolby Atmos 
 • Frekvenssvar 10 Hz–100 kHz/+1 dB, -3 dB (direkt/rent ljud)
 • Tonkontroll ±10 dB, 20 Hz (bas) ±10 dB, 20 kHz (diskant)
 • Signal-brusförhållande 106 dB (Line, IHF-A) 80 dB (Phono, IHF-A)
 • Högtalarimpedans 4–16 ohm
 • Mått (B x H x D): 435 x 173.5 x 379.5 mm
 • Vikt: 10.4 Kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: Onkyo , TX-NR7100 , hdr , atmos , 4k
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.