Meny
Din kundvagn

NuPrime Evolution Two

NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
Ny
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two
NuPrime Evolution Two

NuPrime Evolution Two erbjuder ett genombrott inom distorsionsminskning.
NuPrime kallar tekniken Only Distortion Cancellation (ODC) och har fortsatt att utveckla framtidens klass-D under det senaste decenniet. En typisk återkoppling med felkorrigering inverterar utsignalen för summering med den ursprungliga insignalen för att härleda den negativa felsignalen, vilket adderas till nästa cykel av insignalen för att bilda en mer exakt utsignal. NuPrimes ODC Klass-D-design härleder felsignalen från MOSFET-kretsar och utgångsfilterkretsen direkt, vilket avsevärt minskar den negativa återkopplingssignalen, vilket resulterar i en avsevärd minskning av distorsion.

Med en massiv RMS-effekt på 600W @4Ohm och ändå uppnår ultralåg distorsion av THD+N på 0,003% @1kHz(5W), 0,006@1kHz(100W) och mindre än 0,006% THD+N vid 1KHZ(2W~100W) , det är en fantastisk prestation i sig. 

 • NuPrimes Only Distortion Cancellation (ODC) Klass D-design.
 • Förförstärkarsteg med klass-D oscillationskrets som använder avancerad NJR MUSES8820 op-amp.
 • 650KHz switch frekvens gör att högre upplösning kan uppnås.
 • Strömförsörjningen med 900W (Peak Power) högeffekts ultratunna toroid-transformatorer har förbättrats för att leverera renare och mer stabil kraft med lägre brus. Hela kraftvägen kan leverera 40A hög ström via lågresistansterminaler.
 • Förbättrad dynamisk kapacitet. Totalt 48400uF (en kanal) kondensatorbank
 • Högkvalitativa koppar-PCB-spår istället för vanliga kablar används för att ansluta strömförsörjningen till förstärkarens kretsar, vilket maximerar strömleveransen.
 • Hybrid klass-D-teknik som behåller fördelarna med både klass-A- och klass-D-förstärkning.
 • En ren monoimplementering.
 • Klass A-liknande värme

Evolution TWOs ljudegenskaper kan beskrivas som:
Bred och djup ljudbild utan förlust av klarhet på de lägsta frekvenserna. Med storskaliga orkesterinspelningar kommer du att kunna ha en tydlig bild av de lägsta nyanserna av slagverk och blåsinstrument, även de mer subtila pedalljuden! Sådana detaljer presenteras på ett sanningsenligt sätt utan konstgjorda förbättringar.
Ljudbilden är naturlig och ren tack vare ultralåg distorsion, som bidrar till en svart bakgrund vilket ger större detaljer och nyanser


 • Effekt (RMS): 300W @ 8 Ohm, 600W @ 4 Ohm
 • Effekt (topp): 410W @ 8 Ohm, 820W @ 4 Ohm
 • Gain: x 21
 • Ingångsimpedans: 47K Ohm
 • Frekvensområde: 10Hz till 50kHz (-3dB)
 • Trigger in
 • Standby effekt : 1W @ 230V
 • Tomgångseffekt: 14W @ 230V
 • Mått (BxDxH): 430 mm x 372 mm x 66,5 mm
 • Vikt: 10 kg


Pris är per styck

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.