Meny
Din kundvagn

Line Magnetic LM-34IA Rörförstärkare


Line Magnetic LM-34iA utgör en integrerad rörförstärkare som är utrustad med de högt uppskattade EL34-rören i utgångssteget. Utöver dess tre linjeingångar inkluderar den även en dedikerad förstegsingång. Den här funktionen möjliggör att signalen går direkt till steget utan att påverkas av volymjusteringen, vilket ger en mer renodlad slutstegsfunktion. Följaktligen har förstärkaren en imponerande uteffekt på 40 watt per kanal tack vare de fyra EL34-rören i utgången. Dessutom ingår en fjärrkontroll, något som inte alltid följer med alla rörförstärkare, samt ett skyddande topplock för rören.

Här är några höjdpunkter och funktioner:

 • En inbyggd förstärkare med EL34-rör i utgången, som ger en värmande och behaglig ljudkaraktär.
 • Inbyggd pre-amp ingång för att ansluta till hemmabio-utrustning.
 • Imponerande konstruktionskvalitet med en vikt på nästan 20 kilogram.
 • Användning av noggrant utvalda komponenter och direktkoppling mellan komponenter för att säkerställa hög prestanda.
 • Möjlighet att skräddarsy ljudet genom att byta ut rören.
 • Soft Start-funktion för att öka rörernas livslängd.
 • Inkluderar en fjärrkontroll och ett lock för rören.


Line Magnetic är kända för sin expertis inom rörbaserad ljudutrustning, och deras LM-34iA-förstärkare är inget undantag. Den erbjuder en kraftfull och varm ljudkaraktär som verkligen lyfter fram musiken och ger en engagerande lyssningsupplevelse.
Förstärkaren använder dubbla 12AU7 linjerör och ett 12AX7-rör i ingången för att hantera signalen och likriktningen. I utgången finns dubbla EL34-rör per sida som arbetar i push-pull-konfiguration och ger en effekt på 40 watt per kanal. Rörbaserade förstärkare har fördelen att de kan leverera kraftfullt ljud innan de går in i kompression vid höga volymer, vilket ger en mer förlåtande ljudkaraktär än transistorförstärkare.
En användbar funktion är möjligheten att justera biasen för varje effektrör individuellt. En enkel mätare visar optimala inställningar, och det finns även en omkopplare om du vill använda KT-88-rör istället. Detta ger dig flexibilitet att anpassa ljudet efter dina preferenser.

Transformatorernas kvalitet är avgörande för ljudåtergivningen i en rörförstärkare, och LM-34iA använder specialdesignade EI-transformatorer med bred bandbredd. Du kan också anpassa impedans för att matcha dina högtalare, antingen 4 eller 8 ohm.
Denna förstärkare är byggd med omsorg och använder högkvalitativa komponenter, inklusive RealCap-kondensatorer och en ALPS-volympotentiometer. Kopplingen är utförd med point-to-point-wiring. Dessutom har den en Soft Start-funktion som skyddar rören vid uppstart genom att gradvis öka strömmen under de första 30 sekunderna.

Slutligen, användare har möjlighet att uppgradera ljudet genom att byta ut de medföljande Shuguang-rören mot högre kvalitetsalternativ som NOS-rör. Detta ger en extra möjlighet att finjustera ljudet och få ännu mer ut av denna redan imponerande rörförstärkare.


Kompatibla rör:

 • 12AX7: 12AX7EH, ECC83, E83CC, CV4004, ECC803, 5751
 • 12AU7: ECC82, 12AU7EH, 5814, 6189, CV4003
 • EL34: 6CA7


Specifikationer:

 • Förstärkareffekt: 2x40 Watt RMS
 • Frekvensomfång: -1.5 dB: 10 - 50.000 Hz
 • Ingångar: 1 x Pre Amp In , 3 x stereo RCA
 • Ingångsimpedans: 100 kOhm
 • Signal/brus förhållande: 88 dB
 • Distorsion: 1 % (1 kHz)
 • Medföljande tillbehör: Fjärrkontroll , Topplock
 • Strömförbrukning: 150 Watt (tomgång)
 • Mått: 377 x 190 x 345 mm (B x H x D)
 • Vikt: 20 kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: LM34
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.