Meny
Din kundvagn

Rega NEO-PSU MKII

 
Rega Neo PSU är en hi-end strömförsörjning för alla kompatibla skivspelare från Rega. Neo PSU ersätter den tidigare TT-PSU och är förbättrad på flertalet punkter, dessutom med helt ny deisgn
Vad gör då Neo PSU? Det absolut viktigaste, den lämnar en mycket stabil och ren strömförsörjning till skivspelaren, och tack vare elektroniken så kan man byta hastighet elektroniskt med en enkel knapptryckning istället för att behöva flytta på drivremmen varje gång man ska växla mellan LP och singlar.

En mycket precis hastighetsstyrning tack vare en DSP generator som hämtats från Regas flaggskepp RP10. Denna krets delar frekvensen från den mycket stabila kristallen som används i Neo PSU, till den exakta frekvensen som krävs för att få rätt varvtal på skivtallriken, samtidigt som den producerar en nästan perfekt sinusformad vågform för att driva 24-Volts motorn.

Vidare innehåller Neo PSU en avancerad anti-vibrations krets och möjlighet för användaren att finjustera hastigheten. Med en Neo PSU inkopplad behövs ingen annan strömförsörjning till skivspelaren, den som tidigare användes till skivspelaren används istället för att driva Neo PSU. 


OBS! Viktigt! koppla aldrig in en nätadapter (PS1) både till skivspelaren och Neo PSU samtidigt, detta kan leda till allvarliga skador på utrustningen. 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.