Meny
Din kundvagn

Kabeltillbehör

Supra HDMI INSTALLATIONS KIT (Met-B + Nylonstrumpa) Supra HDMI INSTALLATIONS KIT (Met-B + Nylonstrumpa)
Populär
Tillverkare: Supra
SUPRA HDMI Install Kit MET-B/Nylon Braid installationskit för rörförläggningKomplett installationskit för installation av HDMI-kabel i VP-rör eller flexslang.Installationskitet inehåller även ett vinklat kontakthus för lättare anslutning bakom t.ex väggmonterad TV, Bluray, reciver etc   Fö..
95kr
Exkl moms:76kr
Taga TCB-001 Banankontakter Taga TCB-001 Banankontakter
Populär
Tillverkare: TAGA
Taga TCB-001 är ett set med 2 par (2st röda och 2st svarta banankontakter)Skruvas enkelt fast med 2st skruv per banankontakt eller lödes för att få absolut bästa elektrisk kontakt.Specifikationer:Kabeln skruvas fast24K guldpläteringSet om 4 (2 röda, 2 svarta)Passar kablar upp till 6.0mm²..
169kr
Exkl moms:135.20kr
Tillverkare: Supra
Spadkontakter för montering på högtalarkabel.Kabeln kan anslutas från två olika håll, låses sedan med en skruv.24K guldpläterad kopparMaximal kabelarea: 10 mm²Gaffelvidd: 6.5 mmYttermått (B x H x L): 10.8 x 13.2 x 26.2 m..
220kr
Exkl moms:176kr
Tillverkare: Supra
Faspenna som lyser när den kommer nära ström.Kan användas till:Se vilket stift i vägguttaget som är fasSe hur bra skärmad en kabel är om den ger ifån sig ett magnetfält eller inteFör att se om det går ström igenom säkringar (proppar i centralen)..
259kr
Exkl moms:207.20kr
SBooster Vbus2 Isolator SBooster Vbus2 Isolator
Populär
Tillverkare: SBooster
  Efter den enorma framgången med Sbooster VBUS isolator, introducerar Sbooster nu en ny, starkt förbättrad VBUS 2.   Kompabilitetslista Här Vi lär poängtera att den kan passa mycket fler enheter än de på listan.   Kropp helt i aluminum Guldplätterade USB 2.0-ko..
269kr
Exkl moms:215.20kr
Taga TCB-008 Premium Banankontakter Taga TCB-008 Premium Banankontakter
Populär
Tillverkare: TAGA
TCB-008 är en premium banankontakt med riktigt hög kvalitet i material och design.Skruvas enkelt fast med 2st skruv per banankontakt eller lödes för att få absolut bästa elektrisk kontakt.Set med 2 par, 2st röda och 2st svarta banankontakter.Specifikationer:Guldpläterade kopparkontakterInnerdiameter..
329kr
Exkl moms:263.20kr
Supra PPSL RCA PLUG PAIR Röd/Vit Supra PPSL RCA PLUG PAIR Röd/Vit
-9 %
Tillverkare: Supra
Supra PPSL kontakter som används till Supras signalkablar EFF-I och Sword.Konstruktion med låsning både i kontaktänden och i kabeländen för bästa stabilitet och anslutningssäkerhet.24 Karats guldpläterad RCA-kontaktTeflonisolering mellan plus och minuskontakternaKabeldiameter upp till 7.7mmlåsbara k..
365kr 400kr
Exkl moms:292kr
Supra Combicon Kit Gaffel- och banankontakt 4-pack
Populär
Tillverkare: Supra
24K guldpläterad högtalarkontakt i två delar för kabel upp till 6 mm².  Kabeln är möjlig att ansluta rakt eller i 90 graders vinkel till kontaktkroppen.Två par kontaktkroppar (Två svarta och två röda) per förpackning och två par bananer och två par gafflar. 24K guldpläterad kopparMaximal k..
549kr
Exkl moms:439.20kr
Tillverkare: Oehlbach
 Fastestare från Oehlback som hjälper dig att se vilket stift på stickproppen till din elektronik som ska kopplas till fasen i vägguttaget. Detta verktyg är till stor hjälp del för att få din anläggning att prestera optimalt.Oehlbach - Fastestare är en essentiell komponent för alla som söker de..
990kr
Exkl moms:792kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.