Meny
Din kundvagn

Xindak FS-Gold

Xindak FS-Gold
1-2 veckor
Xindak FS-Gold
10% RABATT PÅ KABLAR VID KÖP ÖVER 1,000:- !
Ange rabattkod MYC i varukorgen
  • Tillgänglighet: 1-2 veckor
  • Artikelnr: FS-Gold
24 900kr
Exkl moms: 19 920kr

Tillgängliga alternativ

Priset är per par

 

FS-Guld är en högtalarkabel med folieledare, ledarna består av 95% silver och 5% guld. XINDAK använder en speciell smältningsteknik under vakuum för att tillverka dessa ledare. De goda ledarna och den patenterade sandwich formen, teflon och polypropylen som isoleringsskikt, gör detta till en mycket lyckad design. Kabeln har extrema egenskaper och är en självklarhet i varenda anläggning om du kräver den bästa signalöverföringen till dina högtalare.

 
Utdrag av test Roy Ervin Solstad Fidelity 5/2006:
"Helt enkelt en kabel som gör hifi till musik oavsett vilken typ av musik man lyssnar till, och oavsett vilken typ av signalkablar du väljer att kombinera dessa högtalarkablar med, så är det ett ord som står i anteckningsblocket: Magical!"
 
Kabeln är konstruerad med användning av XINDAKs patenterade sandwich teknik. Kabeln består av fyra 0,1 mm tjocka och 20 mm breda skikt bestående av 95% 4N silver och 5% rent 24K guld. I mitten har den två signalledare med en tunn förtennad legering därimellan. Runt dessa är det smält polyeten som fungerar som isolering och dämpning. Ovan och nedan är det två returledare av samma dimension och kvalitet. De har också en förtennad koppar legering över sig som är själva kabelskärmen. Runt detta smälts ett tunnt skikt av teflon för att säkerställa en god isolering. På båda ändarna av kabeln finns ringar monterade som minimerar signaldistorsion från RF-strålning. Kablarna termineras med högkvalitets banankontakter och spadar från WBT.
 
Filosofin bakom att använda legering av silver och guld är att vid smältning av silver (som utan tvekan har den bästa ledarförmågan) används det mycket höga temperaturer. När silvret sedan kyls igen bildas det kristaller med mellanrum. Detta kan leda till förseningar i signalöverföringen som går ut över dynamiken. När du lägger till guld i smältprocessen förseglas dessa hål effektivt (eftersom metallerna har olika smältemperaturer). Detta leder till en renare och snabbare överföring och en överlägsen ljudåtergivning.
 
 
Längd: 2,5 meter
 
Övrigt: Kan beställas i valfri längd

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: xindak , fs-gold
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.