Meny
Din kundvagn

DSPeaker Anti-Mode 8033S-II

 

Med DSPeaker Anti-Mode 8033S-II optimerar du din subwoofer för att låta så bra som möjligt i just ditt rum. S-modellen är anpassad för subwoofer i Hifi-miljö. DSpeaker Anti-Mode 8033S-II korrigerar 16-250 Hz, jämfört med 16-144 Hz på första S-modellen och har 12 nya (totalt 36) Anti-Mode filter. Den nya S-II-modellen har även blå lysdioder jämfört med gula på första S-modellen.

Ett typiskt lyssningsrum uppvisar resonanser i basregistret, vilket drabbar även bästa tänkbara subwoofer.
Musikens inneboende detaljer maskeras av rumsresonanserna, som beslöjar ljudet med sitt sirapssega
bullrande. Problemet är som mest uttalat när subwoofern är placerad nära väggar eller i rummets hörn.

Anti-Mode technology eliminerar resonanserna från både högtalare och rum, genom equaliser i både
amplitud- och tidsdomän, med mycket noggrann digital signalbehandling och anti-phasing technology.
På detta sätt kan lyssnaren höra ända ner till de lägsta frekvenser subwoofern kan återge.
Även transientåtergivningen förbättras dramatiskt och basen blir mycket mer kontrollerad.

Lätt att använda
Anti-Mode 8033 är mycket andvändarvänlig. Kalibreringsprocessen är helt automatisk, och genererar
frekvenssvep till mikrofonen på den önskade lyssningsplatsen (eller flera mätpunkter) och mäter den
kombinerade överföringsfunktionen av subwoofer/rum-systemet.

Anti-Mode 8033C har vanliga RCA-kontakter, sådana som finns på majoriteten av alla hemmabioförstärkare. Insignalen tas från 1-output på hemmabioförstärkaren. Utsignalen från Anti-Mode 8033C kopplas till lågnivåingången på subwoofern.

Klicka här för inkopplingsexempel

 

Test i Bild & Ljud Hemma September 2010
DSpeaker Anti-Mode 8033 
- Minitest: Subbaskorrektion
HÅRRESANDE BRA BAS!

"Detta är det enklaste sättet att få bra bas vi någonsin varit med om! DSpeaker Anti-Mode 8033 är en liten låda som korrigerar basresponsen i rummet. Det ingår en mätmikrofon och korrigeringen är mycket enkel. Koppla bara in boxen mellan förstärkaren och subbasen. Håll inne en knapp i tre sekunder, så startar testtonerna. Gå sedan och koka en kopp kaffe och hoppas att grannarna inte klagar. Det kan vara ganska så hödljudda toner som kommer, och dessutom rungande djupa. Därför är det bra att allting görs automatiskt. Anti-Mode korrigerar i området mellan 16 och 144 Hz, och tar också hänsyn till fasresponsen. Efter korrigeringen kan du välja om du vill höja basen vid 20 eller 30 Hz, om du tycker att det låter lite platt och tråkigt med helt linjär bas. Du kan också koppla ur enheten, då är det enklare att höra skillnad på ljudet före och efter korrigeringen. Tänk på att boxen fördröjer bassignalen med 3 millisekunder, så avståndet till subbasen måste anges till 90 cm längre i hemmabioförstärkarens menysystem. Om Anti-Mode är inkopplad när du kör förstärkarens autokalibrering så märker den av fördröjningen. Även i ett rum som har bra akustik är det ganska dramatisk skillnad på före och efter korrigeringen. Det första vi märker är att basen låter lite lägre. Det fina är att den är så ren och utan skavanker att vi lugnt kan höja nivån. En subbas av hög kvalitet som Earthquake Mk6-15 tål detta tack vare att den har så mycket kraft. Och basåtergivningen är så maffig att man bara sitter och flinar! Basinstrument blir ännu stramare och får ännu bättre timing. Plötsligt låter subbasen som om den är ett med högtalarna. Subbasen har visserligen många inställningar, men de är av den manuella sorten och det behövs mätutrustning för att ställa in dem optimalt. DSpeaker Anti-Mode är helt automatisk! Detta är helt enkelt den bästa uppgraderingen din subbas kan få!"

Totalbetyg: 6 / 6

 

Features

 • Measures and corrects the combined frequency response of your subwoofer system and the listening room
 • User-friendly automatic calibration procedure
 • Can be used with any active subwoofer
 • Minimum phase filtering, no significant algorithm delay
 • Correction range 16-250 Hz
 • Three user-selectable additional equalization filters
 • Single or multiple measurement point calibration
 • Measurement microphone is included
 • Ultra-compact enclosure: 126 mm x 80 mm x 28 mm
 • Low power consumption: 1.5 W
 • RoHS directive compliant

 

Mått
Bredd 12,6 cm
Höjd 2,8 cm
Djup 8 cm
Vikt
Vikt 230 gram

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.